«Οι Έλληνες έγιναν ξανά άγριοι»: Τα ξένα ΜΜΕ για τα επεισόδια στο Βόλος - Ολυμπιακός

Επεισόδια στο Βόλος - Ολυμπιακός

«Οι Έλληνες έγιναν ξανά άγριοι»: Τα ξένα ΜΜΕ για τα επεισόδια στο Βόλος - Ολυμπιακός

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:57 - 03.12.2023

Διεθνείς διαστάσεις πήραν τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό, που προκάλεσαν την προσωρινή διακοπή στο Βόλος - Ολυμπιακός, με τα ξένα ΜΜΕ να αναφέρονται στο ματς της Stoiximan Super League.

Το αγωνιστικό σκέλος στο Βόλος - Ολυμπιακός πέρασε σε δεύτερη μοίρα και αυτό διότι τα επεισόδια επισκίασαν την αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Οι αποφάσεις του Τάσου Παπαπέτρου έφεραν την οργή των οπαδών της φιλοξενούμενης, οι οποίοι ξέσπασαν λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

Τα όσα συνέβησαν στο Πανθεσσαλικό δεν έμειναν απαρατήρητα στο εξωτερικό, με τη χώρα μας να βρίσκεται στο επίκεντρο για τους λάθος λόγους ξανά. Αρκετά ήταν τα ΜΜΕ εκτός συνόρων τα οποία στάθηκαν στα επεισόδια, μέσα από δημοσιεύσεις τους.

Τα ξένα ΜΜΕ για το Βόλος - Ολυμπιακός και τα επεισόδια:

Daily Star: «Το παιχνίδι του Ολυμπιακού διακόπηκε αφού κατα λάθος η αστυνομία "έπνιξε" με δακρυγόνα τους παίκτες, μετά από μία αμφίβολη φάση στο VAR»

© Daily Star

DNEVNO: «Oι Έλληνες έγιναν ξανά άγριοι: Οι παίκτες δεν μπορούσαν να πάρουν ανάσα και έτρεχαν να φύγουν, όταν ματς διακόπηκε απότομα»

© DNEVNO

A Bola: «Το Βόλος - Ολυμπιακός διακόπηκε για σχεδόν μία ώρα: Πέναλτι, αποβολές και συγκρούσεις στις κερκίδες»

© Α Bola

Sportal Sunday Live με το επεισοδιακό Βόλος - Ολυμπιακός 2-2, τον Μαρτίνεθ & Παναθηναϊκός - ΟΦΗ 4-0