Έφτασε η ώρα... μηδέν για Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό - Καρβαλιάλ ή έκπληξη για την επόμενη μέρα

Ντιέγκο Μαρτίνεθ

i

© Intime

Έφτασε η ώρα... μηδέν για Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό - Καρβαλιάλ ή έκπληξη για την επόμενη μέρα

Διονύσης Βερβελές 08:16 - 04.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:03 - 04.12.2023

Όλα δείχνουν τέλος συνεργασίας με Μαρτίνεθ, σήμερα-αύριο οι εξελίξεις

Ο Ολυμπιακός στο Βόλο πήγε με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον πάγκο του. Ο Ισπανός τεχνικός, είδε την ομάδα του να αδικείται κατάφορα από τη διαιτησία, αλλά να μην μπορεί να πάρει το τρίποντο. Σήμερα μάλιστα, με νίκες ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κόντρα σε Άρη και Λαμία, θα πέσει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. 

Ο Ολυμπιακός ανεξάρτητα του θέματος με τη διαιτησία, ήταν κακός και η πίστη στον Ισπανό τεχνικό, δείχνει να έχει εξαντληθεί. Μαζί του χθες πάντως, ήταν και ο Αντόνιο Κορδόν που επέστρεψε από την Ισπανία και αναμένεται να ξαναφύγει άμεσα… Οι Πορτογάλοι, θεωρούν σίγουρη τη συμφωνία με τον Κάρλος Καρβαλιάλ. Έχει και γενέθλια σήμερα, κλείνει τα 58 του χρόνια, παίζει δυνατά για τον πάγκο του Ολυμπιακού, όντως. 

Έχει προταθεί εδώ και ημέρες και πολλοί συνδυάζουν την… παρουσία του, με τον νέο τεχνικό διευθυντή των Πειραιωτών, τον Πέδρο Άλβες. Κι αυτός αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα, στο πλαίσιο των αλλαγών που θα πραγματοποιηθούν στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ που μπροστά της έχει πολλές και δύσκολες υποχρεώσεις. 

Ο Καρβαλιάλ έχει καθίσει σε πολλούς πάγκους, είναι έμπειρος προπονητής και προφανώς δεν έρχεται με… πλάνο τριετίας, αλλά ως μια λύση για το τώρα. Αν τελικά είναι αυτός που θα αναλάβει και δεν υπάρξει κάποια άλλη έκπληξη. Βλέπετε ο άλλος προπονητής που αρέσει πολύ στους «ερυθρόλευκους», αυτή τη στιγμή είναι σε σύλλογο. 

ΕΛ.ΑΣ για τα επεισόδια στον Βόλο: «Ομάδα ατόμων προσπάθησε να μπει στο γήπεδο, πέταξαν αντικείμενα προς τους αστυνομικούς»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:06 - 03.12.2023

ΕΛ.ΑΣ για τα επεισόδια στον Βόλο: «Ομάδα ατόμων προσπάθησε να μπει στο γήπεδο, πέταξαν αντικείμενα προς τους αστυνομικούς»

Η ΕΛ.ΑΣ. έβγαλε ανακοίνωση - απάντηση για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό κατά τη διάρκεια του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Βόλο, λέγοντας πως ομάδα ατόμων επιτέθηκε στους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο γήπεδο.

Για τον Ντιέγκο Μαρτίνες τον Αργεντίνο ο λόγος, που είναι στην Ουρακάν. Οι Πορτογάλοι κρατούν ζεστό και το όνομα του Πάουλο Σόουζα, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι με τον Φερνάντο Σάντος, το όνομα του οποίου επίσης ακούστηκε. Σήμερα ίσως υπάρξουν οι οριστικές εξελίξεις, καθώς η διοίκηση των Πειραιωτών καλείται να πάρει αποφάσεις για το… αύριο της ομάδας που προέρχεται από μία σειρά κακών εμφανίσεων και αρνητικών αποτελεσμάτων.

🔴Sportal Sunday Live με Βόλος - Ολυμπιακός 2-2, τον Παπαπέτρου, τον Μαρτίνεθ & το σόου του Ιωαννίδη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!