«Αναλαμβάνει τον Ολυμπιακό ο Κάρλος Καρβαλιάλ»

«Αναλαμβάνει τον Ολυμπιακό ο Κάρλος Καρβαλιάλ»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:20 - 02.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:45 - 03.12.2023

Οι Πορτογάλοι ισχυρίζονται πως ο Κάρλος Καρβαλιάλ είναι έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Η βαριά ήττα του Ολυμπιακού από τη Φράιμπουργκ με 5-0 το βράδυ της Πέμπτης (2/12, 19:45) για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος μοιάζει να είναι πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου. Και φυσικά, αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται διάφορες φήμες σχετικά με τον αντικαταστάτη του.

Για παράδειγμα, πορτογαλικά ΜΕΕ και συγκεκριμένα το «CNN Portugal» αναφέρει ότι ο Κάρλος Καρβαλιάλ αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «ερυθρόλευκων». Ο 57χρονος προπονητής είναι ελεύθερος, αφού την περασμένη σεζόν αποχώρησε από τον πάγκο της Θέλτα.

Πρόκειται για έναν τεχνικό, ο οποίος γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, καθώς είχε περάσει για λίγους μήνες από το ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης στο ξεκίνημα της σεζόν 2008/09. Ενώ σημειώνεται πως όταν ήταν στη Λεϊσόες νίκησε 2-1 τον ΠΑΟΚ στις 17/9/2002 για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου UEFA, αλλά στη ρεβάνς της Τούμπας στις 3/10/02 οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν 4-1 με γκολ των Σαλπιγγίδη, Οκκά (2), Κουτσόπουλου.

Από 'κει και πέρα, τα πρώτα βήματα της προπονητικές του καριέρας τα έκανε το 1998 στην Εσπίνιο, ενώ στη συνέχεια πέρασε από τον πάγκο των Φρεαμούντε, Ντεπορτίβο Άβες, Λεϊσόες, Σετούμπαλ, Μπελενένσες, Μπράγκα, Μπέιρα-Μαρ, Αστέρα Τρίπολης, Μαρίτιμο, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μπεσίκτας, Μπασακσεχίρ, Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Σουόνσι, Ρίο Άβε, Μπράγκα (ξανά), Αλ Γουάχντα και Θέλτα.

Μαρτίνεθ: «Πρέπει να αντιδράσουμε σαν τον Ναδάλ – Χωρίς την τιμωρία θα ήμασταν πρώτοι και καλύτεροι σε άμυνα κι επίθεση»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:03 - 02.12.2023

Μαρτίνεθ: «Πρέπει να αντιδράσουμε σαν τον Ναδάλ – Χωρίς την τιμωρία θα ήμασταν πρώτοι και καλύτεροι σε άμυνα κι επίθεση»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έφερε παράδειγμα τον συμπατριώτη του τενίστα Ράφα Ναδάλ. Υπερασπίστηκε το έργο του κι αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας, που θα ήταν πρώτη χωρίς την τιμωρία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Μένει να φανεί -μέσα στα επόμενα 24ωρα λογικά- κατά πόσο έχουν βάση τα σενάρια των Πορτογάλων για τον Κάρλος Καρβαλιάλ και τον Ολυμπιακό.

Sportal Sunday Live με Βόλος - Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός - ΟΦΗ και όλο το ρεπορτάζ για Μαρτίνεθ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!