Μπέος: «Η εικόνα είναι ντροπή - Οι αληταράδες ασελγούν σε βάρος του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Αχιλλέας Μπέος

i

© Intime

Μπέος: «Η εικόνα είναι ντροπή - Οι αληταράδες ασελγούν σε βάρος του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:43 - 03.12.2023 / Ανανεώθηκε: 21:41 - 03.12.2023

Δείτε τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, μετά τη λήξη του επεισοδιακού ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Σε ένα άκρως επεισοδιακό παιχνίδι, Βόλος και Ολυμπιακός έμειναν στο 2-2, για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Οι Πειραιώτες είχαν έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Τάσου Παπαπέτρου και τελικά ο κόσμος έκανε... άνω - κάτω το Πανθεσσαλικό Στάδιο. Έπειτα από σχεδόν μία ώρα, το παιχνίδι ξεκίνησε ξανά κι ολοκληρώθηκε μετά από δύο λεπτά, με τους παίκτες να κάνουν πάσες και ενώ υπολείπονταν ακόμα αρκετά λεπτά καθυστερήσεων.

Ο Αχιλλέας Μπέος κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα συνέβησαν στο Πανθεσσαλικό, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην στάση που έδειξε ο Βόλος.

🔴Sportal Sunday Live με Βόλος - Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός - ΟΦΗ και όλο το ρεπορτάζ για Μαρτίνεθ

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: 

«Θέλω να κάνω ένα σχόλιο γιατί θα αναρωτηθούν για τον Βόλο και την στάση μας. Δεν Θα είμαστε μια ομάδα που θα παίξει ρόλο ώστε να τιμωρηθεί μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Η εικόνα είναι ντροπή. Μεγάλες οι ευθύνες της αστυνομίας. Δεν γίνεται να αποθείς τους φιλάθλους με δακρυγόνα. Δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν 10 παίκτες. Δύο παίκτες από εμάς χρειάστηκαν οξογόνο. 

Ένταση με Φορτούνη, Λόπεθ και Μπέο - «Μη μιλάς» του έδειξε ο αρχηγός του Ολυμπιακού με χαρακτηριστική κίνηση του χεριού (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:36 - 03.12.2023

Ένταση με Φορτούνη, Λόπεθ και Μπέο - «Μη μιλάς» του έδειξε ο αρχηγός του Ολυμπιακού με χαρακτηριστική κίνηση του χεριού (vid)

Ο Κώστας Φορτούνης είχε μια στιγμή έντασης με τον Άνχελ και τον Αχιλλέα Μπέο αμέσως μετά την επανέναρξη του αγώνα, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος.

Κλαίγαν μικρά παιδιά. Αν δεν κάτσουν όλοι όσοι παίρνουν αποφάσεις στο ποδόσφαιρο σε ένα τραπέζι και πουν «τέλος οι αλήτες στο ποδόσφαιρο» δεν θα γίνει κάτι. Οι αληταράδες ασελγούν σε βάρος του ελληνικού ποδοσφαίρου».