Υποβασταζόμενος με πρόβλημα στην όραση έφυγε ο Κόστιτς του Βόλου

Υποβασταζόμενος με πρόβλημα στην όραση έφυγε ο Κόστιτς του Βόλου

Sportal newsroom 19:09 - 03.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:13 - 03.12.2023

Ο τερματοφύλακας του Βόλου, Κόστιτς, δεν μπορούσε να δει καλά από τη χρήση χημικών.

Διακοπή στο Βόλος - Ολυμπιακός στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων και άγνωστο το τι θα γίνει με τον αγώνα και τη συνέχειά του. Τα επεισόδια οπαδών και αστυνομικών δυνάμεων ανάγκασαν τον Παπαπέτρου να διακόψει το ματς και λίγο αργότερα επικράτησε... πανδαιμόνιο.

Έξω από το γήπεδο υπήρξε έντονη ρήψη χημικών από τις δυνάμεις της αστυνομίας, με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές να τρέχουν πανικόβλητοι για τα αποδυτήρια, ανήμποροι να αναπνεύσουν.

Ένας απ' αυτούς, μάλιστα, φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα με την όρασή του. Ο Κόστιτς, τερματοφύλακας του Βόλου, έβαλε την μπλούζα του στο πρόσωπό του και παραπονιόταν πως δεν μπορεί να δει καλά.

Μάλιστα ήταν τέτοια η κατάστασή του, που αποχώρησε υποβασταζόμενος από ανθρώπους της ομάδας του για να φτάσει μέχρι τα αποδυτήρια.

Μία ώρα διορία έδωσε ο Παπαπέτρου

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο διαιτητής Παπαπέτρου πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια, τόνισε στους ανθρώπους των δύο ομάδων πως υπάρχει μία ώρα διορία.

Ο Παπαπέτρου ξεκαθάρισε ότι αν δεν καθαρίσει η ατμόσφαιρα και αν δεν αδειάσει το γήπεδο μέσα στην επόμενη ώρα, τότε θα αναγκαστεί να διακόψει οριστικά το παιχνίδι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.