Τελείωσε επίσημα ο Μαρτίνεθ, παρουσιάζονται οι Καρβαλιάλ και Πέδρο Άλβες

Ντιέγκο Μαρτίνεθ

i

© Intime

Τελείωσε επίσημα ο Μαρτίνεθ, παρουσιάζονται οι Καρβαλιάλ και Πέδρο Άλβες

Κώστας Τσιακλής 15:08 - 05.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:53 - 05.12.2023

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την πρόσληψη του Πέδρο Άλβες στη θέση του Αθλητικού Διευθυντή. Επίσης ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και η σύναψη της συμφωνίας με τον Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις τον Ολυμπιακό αφού στη σημερινή παρουσίαση του νέου αθλητικού διευθυντή, Πέδρο Άλβες, ανακοινώθηκε επίσης η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Ντιέγκο Μαρτίνεθ και η πρόσληψη του αντικαταστάτη του, Κάρλος Καρβαλιάλ.

Η αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων» είχε γίνει γνωστή κυρίως από τα πορτογαλικά μέσα, τα οποία από την πρώτη στιγμή είχαν συνδέσει τον Κάρλος Καρβαλιάλ με τον Ολυμπιακό. Την Τρίτη (05/12) βρέθηκε και η χρυσή τομή με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και έτσι ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας του με τους «ερυθρολεύκους». «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον», ήταν η λιτή ανακοίνωση,

Ο Μαρτίνεθ βρισκόταν στον Ολυμπιακό από το περασμένο καλοκαίρι και είχε την ευθύνη της ομάδας σε 22 αγώνες σε πρωτάθλημα και Europa League. Ο Ισπανός θα αποχωρήσει με απολογισμό 13 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Μεγαλύτερη του επιτυχία σε αυτό το διάστημα ήταν η είσοδος των «ερυθρολεύκων» στους ομίλους του Europa League, εκεί που είχε και μια σημαντική νίκη κόντρα στη Γουέστ Χαμ.

Με τη σειρά του ο Κάρλος Καρβαλιάλ είναι ένας αρκετά έμπειρος προπονητής με πέρασμα από πολλές ομάδες της Ευρώπης. Ο Πορτογάλος είχε έρθει ξανά στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άστερα Τρίπολης το 2008. Τότε ο Καρβαλιάλ είχε καθίσει στον πάγκο της ομάδας μόλις σε 10 αγώνες και είχε απολογισμό δύο νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες.

O Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσης όπως προαναφέραμε και τον νέο του Αθλητικό Διευθυντή, που δεν είναι άλλος από τον Πέδρο Άλβες. Ο Πορτογάλος είχε τη θέση του αθλητικού διευθυντή στην Εστορίλ, από το 2018 ως τον περασμένο Ιούλιο. Εκεί έκανε πολύ καλή δουλειά. Επίσης ο Άλβες είχε και ένα σύντομο πέρασμα και από την Κύπρο και τον Άρη Λεμεσού τη σεζόν 2012-13.

Baladeros LIVE: Ο Μαρτίνεθ, ο Καρβαλιάλ και οι... ιπτάμενοι Βίντα, Ιωαννίδης και ΠΑΟΚ