Στην Ελλάδα ο Καρβαλιάλ για να αναλάβει τον Ολυμπιακό σύμφωνα με την «A Bola» - Η διάρκεια του συμβολαίου του

Στην Ελλάδα ο Καρβαλιάλ για να αναλάβει τον Ολυμπιακό σύμφωνα με την «A Bola» - Η διάρκεια του συμβολαίου του

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:24 - 04.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:01 - 04.12.2023

Η «A Bola» ισχυρίζεται πως ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρίσκεται στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Μάλιστα, το πορτογαλικό ΜΜΕ αποκαλύπτει και τη διάρκεια του συμβολαίου του.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να αλλάξει σελίδα, απομακρύνοντας τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ από τον πάγκο του. Αντικαταστάτης του αναμένεται να είναι ο Κάρλος Καρβαλιάλ, του οποίου το όνομα ακούγεται έντονα τον τελευταίο καιρό.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «A Bola», ο τεχνικός βρίσκεται στην Ελλάδα, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες. Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε και το διάστημα παραμονής του στους «ερυθρόλευκους», με το δημοσίευμα να αναφέρει πως η συμφωνία που θα υπογράψει θα έχει διάρκεια έως το 2025.

Τις τελευταίες ημέρες, το κλίμα που είχε διαμορφωθεί προς το πρόσωπό του Ντιέγκο Μαρτίνεθ ήταν αρκετά «βαρύ». Η ήττα με 5-0 από τη Φράιμπουργκ αποτέλεσε το «κερασάκι στην τούρτα» και έτσι οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες όσον αφορά τον Ισπανό τεχνικό. Κάπως έτσι, προέκυψε και το όνομα του Κάρλος Καρβαλιάλ, το οποίο ήταν ένα από τα πολλά που ακούστηκαν.

Όσον αφορά τον φαινομενικά διάδοχό του, ο Πορτογάλος έχει πλούσιο βιογραφικό στην προπονητική του καριέρα. Τα πρώτα βήματα του τα έκανε το 1998 στην Εσπίνιο, ενώ στη συνέχεια πέρασε από τον πάγκο των Φρεαμούντε, Ντεπορτίβο Άβες, Λεϊσόες, Σετούμπαλ, Μπελενένσες, Μπράγκα, Μπέιρα-Μαρ, Μαρίτιμο, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μπεσίκτας, Μπασακσεχίρ, Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Σουόνσι, Ρίο Άβε, Μπράγκα (ξανά), Αλ Γουάχντα και Θέλτα.

Αποστολή του νέου τεχνικού, εφόσον αναλάβει τον Ολυμπιακό, θα είναι να αλλάξει η κατάσταση της ομάδας. Μία ομάδα που ξεκίνησε ως πρωτοπόρος στο ελληνικό πρωτάθλημα και πλέον κινδυνεύει να καταλήξει τέταρτη.

Στο πλευρό του και ο Ζοάο Μάριο που τον ακολουθεί από τον Αστέρα Τρίπολης

Στο πλευρό του αναμένεται να βρίσκεται και ένας άνθρωπος ο οποίος τον ακολουθεί πάντοτε και παντού. Συγκεκριμένα, ο Ζοάο Μάριο, φαίνεται πως θα αποτελέσει τον βοηθό του Καρβαλιάλ στους «ερυθρόλευκους». 

Η σκληρή ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ για  τα επεισόδια στο Βόλος-Ολυμπιακός και τις ενέργειες της αστυνομίας
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:17 - 04.12.2023

Η σκληρή ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ για τα επεισόδια στο Βόλος-Ολυμπιακός και τις ενέργειες της αστυνομίας

Ο ΠΣΑΠΠ με ανακοίνωση του καταδίκασε τα επεισόδια στο παιχνίδι ανάμεσα σε Βόλο και Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό, ενώ αναφέρθηκε και στις ενέργειες της αστυνομίας.

Πρόκειται για τον Πορτογάλο συνεργάτη του τεχνικού που συνεργάζεται με τον δεύτερο από το 2005, ακολουθώντας τον και το 2008 στον Αστέρα Τρίπολης.