Η σκληρή ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ για  τα επεισόδια στο Βόλος-Ολυμπιακός και τις ενέργειες της αστυνομίας

Βόλος - Ολυμπιακός

i

©Intime

Η σκληρή ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ για τα επεισόδια στο Βόλος-Ολυμπιακός και τις ενέργειες της αστυνομίας

Sportal newsroom 17:17 - 04.12.2023

Ο ΠΣΑΠΠ με ανακοίνωση του καταδίκασε τα επεισόδια στο παιχνίδι ανάμεσα σε Βόλο και Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό, ενώ αναφέρθηκε και στις ενέργειες της αστυνομίας.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΣΑΠΠ, καταδίκασε όλα όσα συνέβησαν στην επεισοδιακή αναμέτρηση ανάμεσα σε Βόλο και Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό, ενώ αναφέρθηκε και στις ενέργειες της αστυνομίας, τονίζοντας ότι έκανε υπερβολική χρήση χημικών, η οποία έθεσε σε σοβαρό κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα και την υγεία των παικτών και των φιλάθλων.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ:

«Τα όσα έκτροπα συνέβησαν στο παιχνίδι Βόλος - Ολυμπιακός είναι καταδικαστέα. Ξεκάθαρα και χωρίς αστερίσκους.

Αποτελεί ωστόσο κοινή αλλά και λογική διαπίστωση το ότι τα αρμόδια αστυνομικά όργανα, με τα μέτρα καταστολής που έλαβαν, υπερέβησαν το μέτρο.

Κοινή διαπίστωση αποτελεί επίσης το ότι από την εκ των πραγμάτων υπερβολική χρήση χημικών από τις αστυνομικές δυνάμεις μέσων καταστολής, τέθηκε σε σοβαρό κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα και η υγεία επαγγελματιών ποδοσφαιριστών αλλά και φιλάθλων.

Μπέος για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό: «Δεν τιμά την ΕΛ.ΑΣ η αδυναμία της να αντιμετωπίσει μία χούφτα φανατικών»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:10 - 04.12.2023

Μπέος για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό: «Δεν τιμά την ΕΛ.ΑΣ η αδυναμία της να αντιμετωπίσει μία χούφτα φανατικών»

Ο δήμαρχος του Βόλου και πρόεδρος της ομάδας, Αχιλλέα Μπέος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, αναφέρθηκε στα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο Πανθεσσαλικό κατηγορώντας την αστυνομία για την κατάσταση που δημιουργήθηκε.

Ελπίζουμε αλλά και αξιώνουμε σε μια τυχόν επόμενη και σε κάθε περίπτωση ανεπιθύμητη αντίστοιχη εξέλιξη, οι θεματοφύλακες της τάξης να λειτουργήσουν με περισσότερη σύνεση και ισορροπία, προασπίζοντας και διασφαλίζοντας, πριν και πάνω απ΄ όλα και με τον επαγγελματισμό που επιβάλλεται, την υγεία εργαζόμενων ποδοσφαιριστών αλλά και απλών πολιτών.

Η εικόνα τους να αναζητούν καταφύγιο μη μπορώντας να αναπνεύσουν, δεν συνάγει με τον αθλητισμό και την κοινωνία που θέλουμε».