Πωλητήριο στον Κόρντομπα - Τι ισχύει με τον Παναμέζο στόπερ που συνδέεται με τον Παναθηναϊκό

Χοσέ Κόρντομπα

i

levski.bg

Πωλητήριο στον Κόρντομπα - Τι ισχύει με τον Παναμέζο στόπερ που συνδέεται με τον Παναθηναϊκό

Μπάμπης Τσιμπίδας 20:38 - 25.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:39 - 25.11.2023

Η Λέφσκι Σόφιας χρειάζεται λεφτά και θέλει να πουλήσει τον 22χρονο Παναμέζο στόπερ Χοσέ Κόρντομπα, για τον οποίο απέρριψε προτάσεις το καλοκαίρι σχεδόν 2 εκατομμυρίων ευρώ. Οι «πράσινοι» έχουν ήδη βγει στο παζάρι για κεντρικό αμυντικό.

Δημοσίευμα από τη βουλγαρική ιστοσελίδα Temasport.com, καθώς και ο Παναμέζος δημοσιογράφος, Αλβάρο Μαρτίνεζ, υποστήριξαν πως ο Παναθηναϊκός ασχολείται με τον 22χρονο αμυντικό της Λέφσκι Σόφιας, Χοσέ Κόρντομπα. Ο οποίος έχει καταγωγή από τον Παναμά και είναι βασικός στην Εθνική ομάδα της χώρας.

Μάλιστα, ο Αλβάρο Μαρτίνεζ έδωσε πιο σοβαρή διάσταση στο θέμα, ισχυριζόμενος πως είναι η μεταγραφή οδεύει προς την ολοκλήρωση της. Αν και δεν διευκρίνισε λεπτομέρειες, όπως τα ποσά και τις συμφωνίες μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Κόρντομπα.

Οι «πράσινοι» επικεντρώνονται στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και δεν σχολιάζουν μεταγραφικά σενάρια. Ωστόσο, είναι βέβαιο πως ο Γιάννης Παπαδημητρίου προχωρά τις υποθέσεις του και δεν χρονοτριβεί.

Στη Βουλγαρία αναφέρουν πως η Λέφσκι Σόφιας θέλει να πουλήσει τον Κόρντομπα τον Ιανουάριο, για να εξοικονομήσει χρήματα και να μειώσει το μπάτζετ της.

Όταν στον Παναθηναϊκό διάλεξαν Ιωαννίδη από τον Περέα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:08 - 25.11.2023

Όταν στον Παναθηναϊκό διάλεξαν Ιωαννίδη από τον Περέα

Σήμερα ο Φώτης Ιωαννίδης συγκεντρώνει την καθολική αποδοχή για τις ικανότητες του. ΌΤαν το καλοκαίρι του 2021, οι «πράσινοι» κράτησαν τον Έλληνα στράικερ αντί του Χουάν Χοσέ Περέα, τα πράγματα ήταν διαφορετικά.

Αυτή ήταν η πρόθεση της διοίκησης από το καλοκαίρι, όμως ο τότε εκτελεστικός διευθυντής Ίβο Ίκβοβ δεν επέτρεψε την πώληση, επικαλούμενος αγωνιστικούς λόγους. Εν τέλει, ο Βούλγαρος παράγοντας απομακρύνθηκε από το πόστο του και τα δεδομένα έχουν μεταβληθεί άρδην.

Η Λέφσκι χρειάζεται χρήματα για να ανανεώσει τα συμβόλαια των δύο Βραζιλιάνων της, του Γουέλτον και του Ρικαρντίνιο. Δεν έχει τη ρευστότητα και το πλεόνεσμα για να το πράξει και η πώληση του Κόρντομπα θα διευκόλυνε την κατάσταση.

Παναθηναϊκός: Ο Δεκέμβρης βγαίνει μόνο με δύο στόπερ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:02 - 20.11.2023

Παναθηναϊκός: Ο Δεκέμβρης βγαίνει μόνο με δύο στόπερ

Η επιστροφή του Έρικ Πάλμερ-Μπράουν στη δράση αργεί και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει διαθέσιμους για το επόμενο χρονικό διάστημα μόνο τους Τιν Γεντβάι και Μπαρτ Σένκεφελντ. Με την ελπίδα να μην προκύψει νέα απώλεια στο κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού.

Άγνωστες παραμένουν οι απαιτήσεις της Λέφσκι Σόφιας. Το καλοκαίρι η βουλγαρική ομάδα φέρεται να απέρριψε προσφορές από την ισπανική Κάντιθ, τη ρωσική Σότσι και τη δανέζικη Μπρόντμπι, που άγγιζαν τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Εφόσον ευσταθούν οι πληροφορίες, ανάλογες απαιτήσεις θα προλάβει η Λέφσκι για τον Κόρντομπα και τον Ιανουάριο.

Στο Τριφύλλι αναζητούν σε πρώτη φάση έναν στόπερ με τη μορφή δανεισμού και με οψιόν αγοράς για τον Ιούνιο. Ούτως ώστε να τον αξιολογήσουν ταυτόχρονα με τον Τιν Γεντβάι και να αποφασίσουν ποιον θα αγοράσουν. Στο ρόστερ ανήκουν με συμβόλαια για την επόμενη σεζόν οι Έρικ Πάλμερ-Μπράουν, Μπαρτ Σένκεφελντ και Χόρντουρ Μάγκνουσον.