«Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει τον Κόρντομπα της Λέφσκι Σόφιας»

Χοσέ Κόρντομπα

i

© PrtScr

«Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει τον Κόρντομπα της Λέφσκι Σόφιας»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:27 - 25.11.2023 / Ανανεώθηκε: 10:33 - 25.11.2023

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση στόπερ, με τον Χοσέ Κόρντομπα να αποτελεί μία από τις πιθανές λύσεις σύμφωνα με ΜΜΕ του εξωτερικού.

Τα προβλήματα τραυματισμού και το κενό στην αμυντική γραμμή, έχουν οδηγήσει τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού στην αναζήτηση ενός στόπερ ενόψει του Γενάρη. Τις τελευταίες ώρες, το όνομα του Χοσέ Κόρντομπα βρίσκεται στο επίκεντρο των ΜΜΕ του εξωτερικού, τα οποία αναφέρουν πως ο 22χρονος αμυντικός βρίσκεται στο στόχαστρο των πρασίνων. 

Συγκεκριμένα, η βουλγάρικη ιστοσελίδα «temasport.com» αναφέρει σε δημοσίευμά της πως ο διεθνής ποδοσφαιριστής με την Εθνική του Παναμά βρίσκεται στα υπόψιν του Παναθηναϊκού και δεν είναι απίθανο μέσα στις επόμενες εβδομάδες να υπάρξει επίσημη κρούση. Ο Κόρντομπα ανήκει στη Λέφσκι Σόφιας, η οποία τον απέκτησε το 2021 από την Ιντεπεντιέντε με δανεισμό και στη συνέχεια ακολούθησε η αγορά του. 

Το συμβόλαιο του 22χρονου στόπερ με την ομάδα της Βουλγαρίας έχει ισχύ έως το 2025, ενώ μέχρι στιγμής ο ίδιος έχει καταγράψει 10 συμμετοχές με την Εθνική του.

«Ο Αράο στο στόχαστρο της Σάντος»

Δεν είναι μόνο ο Μπερνάρ ο οποίος έχει πέραση στη βραζιλιάνικη αγορά... Το ίδιο ισχύει για τον συμπατριώτη του στον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι εξίσου φημισμένος από την άκρως επιτυχημένη παρουσία του στη Φλαμένγκο, τον Γουίλιαν Αράο. 

Σύμφωνα με tweet λογαριασμού που ασχολείται με θεματολογία (!) της Φλαμένγκο, η Σάντος παρακολουθεί τον αμυντικό χαφ του Τριφυλλιού και θα ήθελε να τον προσθέσει στο δυναμικό της με ορίζοντα το καλοκαίρι.

Πρόκειται για μία πληροφορία φιλολογικού χαρακτήρα, που δεν σημαίνει κάτι περισσότερο. Ούτε είναι παράλογο να έχει ο Αράο θαυμαστές στην πατρίδα του, αφού όταν έπαιζε στη Φλαμένγκο ήταν ένας από τους καλύτερους αμυντικούς μέσους.