Παναθηναϊκός: Ημέρα διασκέδασης στο Κορωπί για τους «πράσινους»

Ώρα... fun games σήμερα στο Κορωπί

i

www.pao.gr

Παναθηναϊκός: Ημέρα διασκέδασης στο Κορωπί για τους «πράσινους»

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:31 - 24.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:33 - 24.11.2023

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με fun games αποφόρτισε το κλίμα στην προπόνηση της Παρασκευής και απέφυγε τις δοκιμές για την ενδεκάδα.

Μία και σήμερα για την σύντομη προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η προπόνηση της Παρασκευής (24/11) δεν περιλάμβανε κάποια έκπληξη ή κάτι αναπάντεχο για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Παραμονές της αναχώρησης για το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, ο Σέρβος προπονητής χαμήλωσε την ένταση του προγράμματος και με τη διενέργεια fun games, προσπάθησε να δημιουργήσει ευχάριστη ατμόσφαιρα στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Ο Γιοβάνοβιτς δεν δούλεψε στην τακτική και δεν φανέρωσε τις σκέψεις του για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού. Κάτι που είναι αμφίβολο εάν θα πράξει και το Σάββατο, πριν η ομάδα αναχωρήσει τη Θεσσαλονίκη.

Ο Γιοβάνοβιτς αναμένεται να συμπεριλάβει στην αποστολή όλους τους υγιείς ποδοσφαιριστές, με εξαίρεση τους τραυματίες Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν. 

Ο Παναθηναϊκός συντηρεί τον χλοοτάπητα με τα κορυφαία φωτιστικά σώματα παγκοσμίως (gallery)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:35 - 23.11.2023

Ο Παναθηναϊκός συντηρεί τον χλοοτάπητα με τα κορυφαία φωτιστικά σώματα παγκοσμίως (gallery)

Στην αγορά πέντε νέων φωτιστικών σωμάτων για τη συντήρηση του αγωνιστικού χώρου προχώρησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, συνεχίζοντας την επένδυση που έχει αρχίσει τα τελευταία χρόνια προκειμένου να υπάρχει η μέγιστη δυνατή ποιότητα στο χορτάρι της Λεωφόρου.

Οι δύο παίκτες υποβλήθηκαν σε θεραπεία την Παρασκευή και θα συνεχίσουν με το πρόγραμμα αποκατάστασης και το Σαββατοκύριακο.

Ο Χουάνκαρ θα πάρει μέρος στο ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν θα αγωνιστεί. Ο Ισπανός αριστερός μπακ προέρχεται από πολύμηνη απραξία και ο Γιοβάνοβιτς θα του δώσει χρόνο για να συνέρθει.