«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Μπακασέτα, ανοικτή για την πώλησή του η Τράμπζονσπορ»

Τάσος Μπακασέτας

i

©Photo by Hakan Burak Altunoz/Anadolu Agency via Getty Images/Ideal Images

«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Μπακασέτα, ανοικτή για την πώλησή του η Τράμπζονσπορ»

Κώστας Τόπας 13:59 - 06.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:16 - 06.12.2023

Φουντώνουν τα δημοσιεύματα από την Τουρκία τα οποία αποκαλύπτουν ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Τάσου Μπακασέτα, ο οποίος για την ώρα δεν ανανεώνει με την Τράμπζονσπορ κι εξετάζει τις επιλογές του.

Οι ισχυρισμοί χωρισμού του Τάσου Μπακασέτα με την Τράμπζονσπορ συνεχίζουν να αυξάνονται μέρα με τη μέρα. Ειδικά από τη στιγμή που ο 30χρονος Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός δεν βάζει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, το οποίο λήγει το καλοκαίρι, με την τουρκική ομάδα.

Ο πρόεδρος της Τράμπζονσπορ, Ερτουγρούλ Ντογάν αποκάλυψε πως ο Τάσος Μπακασέτας έχει απορρίψει ήδη δύο προτάσεις ανανέωσης που του έχει κάνει η ομάδα της Τραπεζούντας. Αυτή τη φορά η «Fotomac», η οποία επικαλείται πληροφορίες από το «Takvim» αποκαλύπτει ότι για τον αρχηγό της εθνικής μας ομάδας φέρεται να ενδιαφέρεται η πρώην ομάδα του ΑΕΚ.

Το εν λόγω δημοσίευμα τονίζει ότι ο «Baka» στο παρελθόν είχε ενδιαφέρον από συλλόγους από τη Γερμανία και την Ιταλία, χωρίς ωστόσο να έχει προχωρήσει κάποια υπόθεση. Το ίδιο σενάριο επιβεβαιώνει και η «Fanatik» η οποία τονίζει:

«Σε πολλές ομάδες αναφέρεται το όνομα του Μπακασέτα, του οποίου το συμβόλαιο στην Τραμπζονσπόρ λήγει στο τέλος της σεζόν. Για τον Μπακασέτα φέρεται να ενδιαφέρεται και η πρώην ομάδα του, η ΑΕΚ. Στο παρελθόν για τον Μπακασέτα ενδιαφέρονταν σύλλογοι από τη Γερμανία και την Ιταλία», τονίζει το σχετικό δημοσίευμα.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται από τους Τούρκους, η Τραμπζονσπόρ σχεδιάζει να πουλήσει τον Έλληνα μεσοεπιθετικό εάν φτάσει στα γραφεία της μία πρόταση που να ικανοποιεί τα «θέλω» της διοίκησης. Διαφορετικά, υπάρχει κίνδυνος για την γειτονική ομάδα, ο Μπακασέτας να φύγει χωρίς να γεμίσει τα ταμεία της, στο τέλος της σεζόν. Κάτι που θέλει να αποφύγει η διοίκηση.

Πρόεδρος της Τραμπζονσπόρ για Μπακασέτα: «Έχει απορρίψει δύο προτάσεις ανανέωσης που του κάναμε»
REST OF THE WORLD

13:31 - 06.12.2023

Πρόεδρος της Τραμπζονσπόρ για Μπακασέτα: «Έχει απορρίψει δύο προτάσεις ανανέωσης που του κάναμε»

Ο πρόεδρος της Τραμπζονσπόρ, Ερτουγρούλ Ντογάν αποκάλυψε πως ο Τάσος Μπακασέτας έχει απορρίψει δύο προτάσεις ανανέωσης που του έχει κάνει η ομάδα της Τραπεζούντας.

Ο Μπακασέτας, ο οποίος εντάχθηκε στην Τραμπζονσπόρ από την Αλάνιασπορ στο μέσο της σεζόν 2020-2021 με μεταγραφικό κόστος τριών εκατομμυρίων ευρώ, σημείωσε 31 γκολ και μοίρασε 22 ασίστ σε 115 επίσημους αγώνες με τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ.