Πώς η ομάδα του Καρίμ Μπενζεμά συνδέει τον Αντόνιο Κορδόν με την Μπέτις

Ο Καρίμ Μπενζεμά και ο Αντόνιο Κορδόν

i

© Intime

Πώς η ομάδα του Καρίμ Μπενζεμά συνδέει τον Αντόνιο Κορδόν με την Μπέτις

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:20 - 25.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:44 - 25.12.2023

Μία απόφαση της Αλ Ιτιχάντ, στην οποία αγωνίζεται ο Καρίμ Μπενζεμά, φαίνεται πως βάζει στο στόχαστρο της Μπέτις τον Αντόνιο Κορδόν.

Το μεταγραφικό παράθυρο πλησιάζει, δίνοντας τη δυνατότητα στις ομάδες που χρειάζονται χειμωνιάτικη ενίσχυση να φέρουν ποδοσφαιριστές. Αυτό συμβαίνει και με την Αλ Ιτιχάντ, της οποίας απ' ότι φαίνεται δεν... της φτάνουν οι Φαμπίνιο, Μπενζεμά, Καντέ κλπ. Για αυτό, στόχος της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία είναι να προσλάβει έναν αθλητικό διευθυντή, που να έχει όμως «βαρύ» βιογραφικό.

Κάπως έτσι, σύμφωνα με το ισπανικό ΜΜΕ «todo fichajes», o σύλλογος της Μέσης Ανατολής κατέληξε στον Ραμόν Πλανές, ο οποίος τη δεδομένη στιγμή ανήκει στη Ρεάλ Μπέτις. Όπως αναφέρει το Μέσο, η Αλ Ιτιχάντ συνομίλησε με ανθρώπους του συλλόγου της La Liga, προκειμένου να αποκτήσει τον 56χρονο, τον οποίο θεωρεί ιδανικό για τη συγκεκριμένη θέση. 

Μάλιστα, η ιστοσελίδα τονίζει πως εφόσον φτάσει μία καλή προσφορά στο κλαμπ της Ισπανίας, τότε θα είναι αδύνατο να υπάρξει άρνηση. Κάπου εκεί, λοιπόν, εμφανίζεται και το όνομα του Αντόνιο Κορδόν. Σύμφωνα με τα όσα γράφει το ΜΜΕ, στη Μπέτις δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να χτυπήσουν την πόρτα του Ισπανού.

Άλλωστε, ο ίδιος είχε εργαστεί στην ομάδα κατά το παρελθόν και αυτό λειτουργεί υπέρ του. Βέβαια, το πρόβλημα για την Μπέτις ακούει στο όνομα «Μάνουελ Πελεγκρίνι» με τον τεχνικό του συλλόγου να μη θέλει την αποχώρηση του Ραμόν Πλανές.