«Ο Ολυμπιακός ανήκει στους "γίγαντες" που δεν έχουν συνηθίσει από Conference League»

Οι παίκτες του Ολυμπιακού

i

© Intime

«Ο Ολυμπιακός ανήκει στους "γίγαντες" που δεν έχουν συνηθίσει από Conference League»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:35 - 25.12.2023

Αφιέρωμα στους «γίγαντες» που είναι άπειροι στο Europa Conference League έκανε ιταλικό ΜΜΕ, συμπεριλαμβάνοντας στη λίστα τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός προσπέρασε το εμπόδιο της Μπάτσκα Τόπολα πριν από αρκετές ημέρες (14/12), επικρατώντας στο άδειο «Γ. Καραϊσκάκης» με 5-2. Κάπως έτσι, οι Πειραιώτες τερμάτισαν στην τρίτη θέση του ομίλου τους στο Europa League, το οποίο τους χάρισε ένα εισιτήριο για τα playoffs του Europa Conference League.

Μία διοργάνωση στην οποία οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν για πρώτη φορά από τότε που εκείνη έκανε πρεμιέρα (2021). Μάλιστα, σε αυτό στάθηκε και η ιταλική ιστοσελίδα «Firenze Viola», αναφερόμενη στους ευρωπαϊκούς «γίγαντες» που δεν έχουν μάθει να παίζουν στο Conference

«Στη διοργάνωση προστέθηκαν και κάποιοι "γίγαντες" οι οποίοι έμειναν εκτός Europa League και που δεν έχουν συνηθίζει να παίζουν στο Conference. O πρώτος ο οποίος μας έρχεται στο μυαλό είναι ο Άγιαξ, ο οποίος δεν είχε και την καλύτερη σεζόν. Στη μάχη μπήκε και η Μπέτις, ενώ υπάρχει και ο Ολυμπιακός. Επίσης, στη διοργάνωση θα βρεθεί και η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ που ναι μεν δεν έχει το όνομα, όμως έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Europa League πέρυσι», ανέφερε μεταξύ άλλων η ιστοσελίδα από την Ιταλία.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός κληρώθηκε στη φάση των playoffs με τη Φερεντσβάρος, την οποία θα αντιμετωπίσει με στόχο μία θέση στους «16». Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 15 του Φλεβάρη, ενώ μία εβδομάδα αργότερα οι Πειραιώτες θα ταξιδέψουν στην Ουγγαρία