«Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του Κουρμπέλη κι ετοιμάζει πρόταση»

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης

i

©intime

«Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του Κουρμπέλη κι ετοιμάζει πρόταση»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:31 - 25.12.2023 / Ανανεώθηκε: 08:36 - 25.12.2023

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Δημήτρης Κουρμπέλης, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν στη γειτονική χώρα.

Οι μέρες που διανύει στην Τουρκία ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν είναι και οι καλύτερες. Σε αντίθεση με τον Τάσο Μπακασέτα, ο έμπειρος μέσος δεν έχει βασικό ρόλο στην ομάδα, καθώς δεν έχει καταφέρει να «κερδίσει» τον προπονητή του.

Ο Κουρμπέλης, ο οποίος έφυγε από τον Παναθηναϊκό, έπειτα από 5,5 χρόνια ήταν από τις πρώτες μεταγραφές του τουρκικού συλλόγου και μάλιστα με πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, κοντά στο ένα εκατ. ευρώ.

Ο ίδιος όμως, είδε την Τραμπζονσπόρ να παίρνει για τη μεσαία γραμμή και τον Γάλλο με καταγωγή από τη Γουινέα Μπατίστα Μεντί. Ο τελευταίος έχει έντεκα συμμετοχές και 972 λεπτά, ενώ ο Έλληνας χαφ μετράει μόλις πέντε αγώνες και 283 λεπτά. Τα πράγματα, λοιπόν, δεν είναι καλά για τον 30χρονο μέσο, ο οποίος έχει συμβόλαιο έως το 2025. 

Στη γειτονική χώρα τονίζουν ότι η ομάδα της Τραπεζούντας επιθυμεί ν’ ανανεώσει το ρόστερ της, κάτι που αποτελεί επιθυμία του τεχνικού Αμπντουλάχ Αβτσί κι έχουν τον Έλληνα μέσο στους υποψήφιους προς αποχώρηση. Είτε με λύση συμβολαίου που δεν είναι απλό, λόγω αποζημίωσης είτε με δανεισμό.

Τις τελευταίες ώρες, η ιστοσελίδα «takvim.com.tr», ήρθε να βάλει... φωτιά στα σενάρια σε ότι αφορά του μέλλον του Κουρμπέλη. Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός έχει δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του διεθνή μέσου και είναι έτοιμος να του κάνει πρόταση.

Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι από τις δύο πλευρές και μένει να δούμε αν το συγκεκριμένο δημοσίευμα για τον πρώην αρχηγό του Παναθηναϊκού έχει κάποια βάση.