Υπάρχει βάση στο σενάριο για Κουρμπέλη και Ολυμπιακό;

Δημήτρης Κουρμπέλης

i

©Intime

Υπάρχει βάση στο σενάριο για Κουρμπέλη και Ολυμπιακό;

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:03 - 25.12.2023 / Ανανεώθηκε: 16:12 - 25.12.2023

Οι σκέψεις του Δημήτρη Κουρμπέλη για το μέλλον του, οι δυσκολίες στην Τουρκία και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Όπως έγινε γνωστό πριν μερικές ώρες και σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν στην Τουρκία, ο Δημήτρης Κουρμπέλης βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «takvim.com.tr», η ομάδα του Πειραιά έχει δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του διεθνή μέσου και είναι έτοιμη να του κάνει πρόταση.

Οι μέρες που διανύει στην Τουρκία ο ίδιος δεν είναι και οι καλύτερες. Σε αντίθεση με τον Τάσο Μπακασέτα, ο έμπειρος μέσος δεν έχει βασικό ρόλο στην ομάδα, καθώς δεν έχει καταφέρει να «κερδίσει» τον προπονητή του. Ο Κουρμπέλης, ο οποίος έφυγε από τον Παναθηναϊκό, έπειτα από 5,5 χρόνια ήταν από τις πρώτες μεταγραφές του τουρκικού συλλόγου και μάλιστα με πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, κοντά στο ένα εκατ. ευρώ.

Ο ίδιος όμως, είδε την Τραμπζονσπόρ να παίρνει για τη μεσαία γραμμή και τον Γάλλο με καταγωγή από τη Γουινέα Μπατίστα Μεντί. Ο τελευταίος έχει έντεκα συμμετοχές και 972 λεπτά, ενώ ο Έλληνας χαφ μετράει μόλις πέντε αγώνες και 283 λεπτά. Τα πράγματα, λοιπόν, δεν είναι καλά για τον 30χρονο μέσο, ο οποίος έχει συμβόλαιο έως το 2025.

Στη γειτονική χώρα τονίζουν ότι η ομάδα της Τραπεζούντας επιθυμεί ν’ ανανεώσει το ρόστερ της, με τον Κουρμπέλη να βρίσκεται στη λίστα των... φευγάτων.

Όσον αφορά στις φήμες για τον πιθανό επαναπατρισμό του Έλληνα μέσου, για την ώρα δεν προκύπτει πως είναι αληθινό το σενάριο του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού, με τις δύο πλευρές να μην επιβεβαιώνουν κάτι.