«Ο Ολυμπιακός ανάμεσα στις ομάδες που θέλουν τον Αγκουστίν Παλαβεσίνο»

Ο Αγκουστίν Παλαβεσίνο

i

© PS Youtube

«Ο Ολυμπιακός ανάμεσα στις ομάδες που θέλουν τον Αγκουστίν Παλαβεσίνο»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:04 - 20.12.2023

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού φαίνεται πως είναι ο 27χρονος μέσος, Αγκουστίν Παλαβεσίνο, όπως μεταδίδουν ΜΜΕ από την Αργεντινή.

Το μεταγραφικό παζάρι πλησιάζει στην έναρξή του και ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να αναμειχθεί ενεργά. Μετά την περίπτωση του 28χρονου αμυντικού, Βέζο, ένας ακόμα ποδοσφαιριστής συνδέεται με τα ρεπορτάζ των Πειραιωτών.

Αναλυτικά, σύμφωνα με ΜΜΕ της Αργεντινής, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στο στόχαστρό τους τον 27χρονο μέσο, Αγκουστίν Παλαβεσίνο, ο οποίος αγωνίζεται για λογαριασμό της Ρίβερ Πλέιτ. Ο ίδιος φαίνεται πως δεν έχει θέση στο ρόστερ του συλλόγου της Primera Division και ως εκ τούτου ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Όμως, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως δεν αποτελεί τη μοναδική ομάδα που θέλει να κάνει δικό της τον χαφ, αφού στα ραντάρ της μοιάζει να τον έχει και η Σάντος Λαγκούνα. 

«Τις τελευταίες ώρες, υπάρχουν δύο σημαντικές ομάδες από το εξωτερικό που έδειξαν ενδιαφέρον για τον Παλαβεσίνο, Η πρώτη από αυτές είναι ο Ολυμπιακός , μία από τις σημαντικότερες ποδοσφαιρικές ομάδες στην Ελλάδα. Ο δεύτερος πρωταγωνιστής αυτής της ιστορίας είναι η Σάντος Λαγκούνα, μια δημοφιλής ομάδα στο Μεξικό», ανέφερε μεταξύ άλλων στο δημοσίευμά της η «La Página Millonaria». 

Αντιπρόεδρος στον Ολυμπιακό ο Αλέξης Κούγιας
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:53 - 20.12.2023

Αντιπρόεδρος στον Ολυμπιακό ο Αλέξης Κούγιας

Ραγδαίες εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση Κούγια στον Ολυμπιακό! Ο γνωστός δικηγόρος, αναλαμβάνει χρέη νομικού συμβούλου στην ΠΑΕ, ενώ θα είναι και εκπρόσωπος της ομάδας στο συμβούλιο της Super League, με την ιδιότητα του αντιπροέδρου.

Τη φετινή σεζόν, ο Αγκουστίν Παλαβεσίνο έχει αγωνιστεί σε 37 παιχνίδια με την ομάδα του την περασμένη σεζόν, τα οποία κατά κύριο λόγο ήταν ως αλλαγή. Συνολικός απολογισμός για τον Αργεντίνο ήταν δύο γκολ, κόντρα σε Σαρμιέντο και Αρχεντίνος Τζούνιορ.