«Το κάποτε ανερχόμενο αστέρι της Σάλκε ακολούθησε νομαδική καριέρα»: Αφιέρωμα της Daily Star έκανε αναφορά στον Κυριάκο Παπαδόπουλο

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στη Σάλκε

i

© Intime

«Το κάποτε ανερχόμενο αστέρι της Σάλκε ακολούθησε νομαδική καριέρα»: Αφιέρωμα της Daily Star έκανε αναφορά στον Κυριάκο Παπαδόπουλο

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:40 - 25.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:45 - 25.12.2023

Ένα εκτενές αφιέρωμα αναφορικά με το που βρίσκονται σήμερα τα wonder kids του Football Manager 2013 έκανε η Daily Star, συμπεριλαμβάνοντας τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Εν όψει της φυγής του 2023 και της άφιξης του 2024, η δημοφιλής ιστοσελίδα «Daily Star» έκανε ένα εκτενές αφιέρωμα για το Football Manager. Η γνωστή ιστοσελίδα συγκέντρωσε τα wonder kids της έκδοσης του 2013 του παιχνιδιού και στάθηκε στο τι κάνουν και που βρίσκονται σήμερα. 

Ανάμεσά τους και ο σέντερ μπακ της Λαμίας, Κυριάκος Παπαδόπουλος, στον οποίο το γνωστό ΜΜΕ από την Αγγλία έκανε αναφορά. «Ο ίδιος είχε μία νομαδική καριέρα», τόνισε μεταξύ άλλων το Μέσο, σε σχέση με το πόσες ομάδες άλλαξε ο 31χρονος στόπερ. 

«Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, κάποτε ανερχόμενο αστέρι με τη Σάλκε, ακολούθησε μία νομαδική καριέρα μετά την κυκλοφορία του FM13. Έχει παίξει σε εννέα συλλόγους την τελευταία δεκαετία, συμπεριλαμβανομένων των Μπάγερ Λεβερκούζεν, Αμβούργου και Λειψίας.

Ο κεντρικός αμυντικός δεν ανταποκρίθηκε ποτέ στις προσδοκίες του Football Manager, αν και τα επίμονα προβλήματα τραυματισμών έφταιξαν αρκετά σε αυτή. Αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στη Stoiximan Super League, για λογαριασμό της Λαμίας, Τα καλύτερά του χρόνια αποτελούν, πλέον, περασμένα μεγαλεία», ανέφερε για τον ποδοσφαιριστή η ιστοσελίδα. 

Ποια είναι η πιο κοντή και ποια η πιο ψηλή ομάδα της Stoiximan Super League;
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:16 - 24.12.2023

Ποια είναι η πιο κοντή και ποια η πιο ψηλή ομάδα της Stoiximan Super League;

Μία ασυνήθιστη έρευνα διεξήγαγε το CIES, δημοσιεύοντας τη λίστα με τους μ.ο. ύψους από κάθε ομάδα του κόσμου. Με βάση αυτή, λοιπόν, ποια είναι η πιο κοντή και ποια η πιο ψηλή ομάδα της Stoiximan Super League.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αποκτήθηκε από τη Λαμία τον Φεβρουάριο του 2023, όταν και έμεινε ελεύθερος από την Κραϊόβα. Έκτοτε, με την ομάδα της Φθιώτιδας, κατέγραψε συνολικά 19 εμφανίσεις, συμπληρώνοντας συνολικά 1613' αγωνιστικά λεπτά.