Τι γράφουν για Παναθηναϊκό και Κόρντομπα - Οι προτάσεις Μπεσίκτας και Άιντραχτ για τον Παναμέζο

Χοσέ Κόρντομπα

i

Λέφσκι Σόφιας / Twitter

Τι γράφουν για Παναθηναϊκό και Κόρντομπα - Οι προτάσεις Μπεσίκτας και Άιντραχτ για τον Παναμέζο

Μπάμπης Τσιμπίδας 23:03 - 19.12.2023 / Ανανεώθηκε: 23:15 - 19.12.2023

Τα παναμέζικα μέσα ενημέρωσης δίνουν τη δική τους εκδοχή στη σύνδεση του Παναθηναϊκού με τον 22χρονο στόπερ της Λέφσκι Σόφιας και παρουσιάζουν τη στάση των ανθρώπων του Τριφυλλιού.

Μέσα ενημέρωσης στον Παναμά επιμένουν για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό της Λέφσκι Σόφιας, Χοσέ Κόρντομπα. Παραθέτοντας λεπτομέρειες για τις προθέσεις του Τριφυλλιού για τον θηριώδη ποδοσφαιριστή.

Ο δημοσιογράφος Κρίστιαν Κολίνα, ο οποίος εργάζεται στην παναμέζικη ιστοσελίδα El Marcador TV και ανάρτησε ένα tweet με το οποίο αναφέρεται στις τρεις ομάδες που ασχολούνται με τον Χοσέ Κόρντομπα, τον συμπατριώτη του ποδοσφαιριστή.

Η Μπεσίκτας φέρεται να έχει κινηθεί πιο δυναμικά, με την κατάθεση πρότασης 3 εκατομμυρίων ευρώ στη Λέφσκι Σόφιας για τον Παναμέζο στόπερ. Με την απάντηση να αναμένεται εντός των ημερών.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης επίσης εμφανίζεται να παρακολουθεί στενά τον Κόρντομπα, αλλά δεν έχει καταθέσει προσφορά.  Επειδή περιμένει την πώληση του Γουίλιαν Πάτσο, για να εξοικονομήσει χρήματα και μετά να μιλήσει με τη Λέφσκι Σόφιας.

O Παπαδημητρίου «κύκλωσε» αμυντικό και το νέο σενάριο από τη Βουλγαρία
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:23 - 17.12.2023

O Παπαδημητρίου «κύκλωσε» αμυντικό και το νέο σενάριο από τη Βουλγαρία

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου έχει θέσει σε πρώτο πλάνο την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ενώ από τη Βουλγαρία συνδέεουν ξανά τον Παναθηναϊκό με τον 22χρονο Παναμέζο στόπερ της Λέφσκι Σόφιας, Χοσέ Κόρντομπα.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται ως σοβαρά ενδιαφερόμενος, όμως δεν θα προσεγγίσει άμεσα την ομάδα του 22χρονου κεντρικού αμυντικού. Θα αναμένει τυχόν «ναυάγιο» στις προσπάθειες των Μπεσίκτας και Άιντραχτ, για να πάρει τον Κόρντομπα με μικρότερο αντίτιμο.

Βέβαια, οι πληροφορίες του Κολίνα θεωρείται απίθανο να ισχύουν, τουλάχιστον στο σκέλος που αφορούν τον Παναθηναϊκό. Το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ είναι υπερβολικό για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται στη Βουλγαρία

Εάν ο Κόρντομπα έχει όντως ξεχωρίσει από τους Γιουβάνοβιτς και Παπαδημητρίου, με αυτά τα λεφτά δεν πρόκειται να προχωρήσει η υπόθεση. Επίσης, στη Βουλγαρία αναφέρουν πως είναι απίθανο η Λέφσκι να έχει απορρίψει τέτοιο deal και απλώς πρόκειται για υπερβολές από την πατρίδα του Παναμέζου άσου.