Παναθηναϊκός: Με Αϊτόρ, αλλά και με επτά απουσίες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο

Αϊτόρ

i

Intime

Παναθηναϊκός: Με Αϊτόρ, αλλά και με επτά απουσίες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:07 - 19.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:57 - 19.12.2023

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού για το αυριανό (19/12) παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλο στη Μαγνησία.

Μία αποδεκατισμένη άμυνα διαχειρίζεται ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΝΠΣ Βόλο, την Τετάρτη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ο Σέρβος προπονητής έχει ξεμείνει με τέσσερις αμυντικούς και με υπηρεσιακή λύση τον Γουίλιαν Αράο.

Στους μακροχρόνια απόντες Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν, προστέθηκαν οι Χουάνκαρ και Βαγιαννίδης, οι οποίοι αποχώρησαν τραυματίες την Κυριακή από το Περιστέρι.

Οριστικό: Ο Ολυμπιακός έχασε το ματς με τον Παναθηναϊκό στα χαρτιά για τα επεισόδια στου Ρέντη
ΒΟΛΕΙ

12:45 - 19.12.2023

Οριστικό: Ο Ολυμπιακός έχασε το ματς με τον Παναθηναϊκό στα χαρτιά για τα επεισόδια στου Ρέντη

Μετά τα όσα συνέβησαν στου Ρέντη, ο Ολυμπιακός έχασε στα χαρτιά το ματς με τον Παναθηναϊκό. Στο Λιμάνι κάνουν λόγο για απόφαση σκάνδαλο και είναι έτοιμοι για προσφυγή.

Επίσης, ο Βέρμπιτς παρότι προπονήθηκε για δεύτερη μέρα, κρίθηκε καταπονημένος από τον Γιοβάνοβιτς και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Το ίδιο ισχύει για τους Τζούρισιτς και Τσέριν, οι οποίοι έμειναν στην Αθήνα για να συνεχίσουν την αποθεραπεία τους.

Πρακτικά, ο Γιοβάνοβιτς είδε τον Αϊτόρ να προπονείται και να τίθεται στη διάθεση του για το ταξίδι στη Μαγνησία. Επιπλέον, θα αγωνιστεί ο Μλαντένοβιτς, ο οποίος ήταν τιμωρημένος και εξέτισε εναντίον του Ατρόμητου.   

Επιστροφή με νόημα: Πάει Μονακό ο Γιαννακόπουλος, πιθανή η παρουσία του και στο Μιλάνο!
EUROLEAGUE

11:45 - 19.12.2023

Επιστροφή με νόημα: Πάει Μονακό ο Γιαννακόπουλος, πιθανή η παρουσία του και στο Μιλάνο!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι έτοιμος για το... comeback, καθώς θα βρεθεί στο πλευρό του Παναθηναϊκού AKTOR στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μονακό για τη 15η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία απαρτίζουν 19 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο.

Επί της ουσίας, οι τρεις είναι τερματοφύλακες, οπότε ο Γιοβάνοβιτς θα έχει 19άδα και όχι 20άδα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Μεταξύ των οποίων, ο Γερεμέγεφ που έχει παίξει ελάχιστα, ο Κλάινχαϊσλερ που έπαιξε για πρώτη φορά για λίγα λεπτά την Κυριακή και ο Τσοκάι που δεν έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου.

Στο μεταξύ, με τη μεσημεριανή προπόνηση της Τρίτης στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό (20/12) εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Βόλο. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Θεραπεία ακολούθησαν οι Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Τζούριτσιτς, Τσέριν, Πάλμερ – Μπράουν, Μάγκνουσον.