«Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Ροζιέ στον ΠΑΟΚ»

Βαλεντίν Ροζιέ

i

©Photo by Ahmad Mora/DeFodi Images via Getty Images/Ideal Images

«Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Ροζιέ στον ΠΑΟΚ»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:59 - 25.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:14 - 25.12.2023

Σε καλό δρόμο είναι οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Μπεσίκτας και ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του Βαλεντίν Ροζιέ, με τον Γάλλο μπακ να πλησιάζει στην Τούμπα σύμφωνα με τους Τούρκους.

Αίσιο τέλος θα έχει η μεταγραφή του Βαλεντίν Ροζιέ στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν στη γειτονική χώρα.

Συγκεκριμένα, τα ρεπορτάζ από τα ΜΜΕ της Τουρκίας κάνουν λόγο για συμφωνία ανάμεσα σε Μπεσίκτας και Δικέφαλο, με τον Γάλλο μπακ να οδεύει προς Τούμπα για μία μεταγραφή που θα φτάσει τα 2,5 εκατ. ευρώ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι από επίσημα... χείλη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ροζιέ έχει αποκλειστεί από την αποστολή της Μπεσίκτας για το σημερινό παιχνίδι με τη Χατάισπορ (25/12).

Ο 27χρονος μπακ έχει καταγράψει 21 επίσημες συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις φέτος με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, μετρώντας μία ασίστ σε συνολικά 1636 αγωνιστικά λεπτά, ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025, ωστόσο ο ίδιος δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές του προπονητή του.

«Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να χτυπήσει την πόρτα της Μπεσίκτας τον Γενάρη για τον Ροζιέ. Ένας κατάλληλος προορισμός για τον Ροσιέ προέρχεται από την γειτονική Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε για τον Βαλεντίν Ροσιέ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο σύλλογος θα χτυπήσει την πόρτα της Μπεσίκτας τον Ιανουάριο.

Η διοίκηση της Μπεσίκτας από την άλλη θα ήθελε αυτόν τον χωρισμό για να διευρύνει το μπάτζετ για νέες μεταγραφές τον Γενάρη. Η Μπεσίκτας αναμένεται να ζητήσει για τη μεταγραφή αυτή μεταγραφή περίπου 5 εκατ. ευρώ», ανέφερε το χθεσινό (24/12) ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα.