Όταν ο Βασίλης Καρράς ψήφιζε... ΠΑΟΚ (vids)

Βασίλης Καρράς

i

© PrtScr

Όταν ο Βασίλης Καρράς ψήφιζε... ΠΑΟΚ (vids)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:07 - 25.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:13 - 25.12.2023

Η αγάπη του Βασίλη Καρρά για τον ΠΑΟΚ και η απάντησή του στο ερώτημα τι ψηφίζει.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μερικές ώρες, τη μάχη για ζωή έχασε σε ηλικία 70 ετών ο δημοφιλής τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή (24/12). 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος έπασχε από κορονοϊό και νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη. Υπενθυμίζεται πως το τελευταίο διάστημα ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής έδινε γενναία μάχη με τον καρκίνο. Ωστόσο, με το πέρασμα των χρόνων τον κέρδισε το τραγούδι. 

Οι δίσκοι του έγιναν χρυσοί και πλατινένιοι, ενώ η μεγαλύτερη εμπορική του επιτυχία ήταν ο δίσκος «Μ’ έχεις Κάνει Αλήτη», που σημείωσε πωλήσεις πάνω από 180.000 αντίτυπα, σε στίχους και μουσική του Μιχάλη Ρακιντζή.

Εκτός από σπουδαίος συνθέτης και «θρύλος» της ελληνικής μουσικής, ο Βασίλης Καρράς ήταν γνωστός και για τα «ασπρόμαυρα» αισθήματά του. Μάλιστα, σε μία παλαιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το πρωινό», ο ίδιος ρωτήθηκε σχετικά με το τι ψηφίζει, απαντώντας… ΠΑΟΚ.

Επίσης, δεν ήταν λίγες οι φορές που ο άρχοντας του λαϊκού τραγουδιού είχε εκφράσει σε δηλώσεις του την λατρεία που έχει για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

ΠΑΟΚ για Καρρά: «Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει»

Μέσω ανάρτησής του στα social media, ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ είπε το τελευταίο αντίο στον δημοφιλή τραγουδιστή.

Αυτή ανέφερε ότι: «Η Οικογένεια του ΠΑΟΚ, με θλίψη, αποχαιρετά τον Βασίλη Καρρά, έναν μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή αλλά και γνήσιο ΠΑΟΚτση. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».