Τζίμας: «Στο πρώτο μου γκολ στην Τούμπα τα... έχασα - Στο σχολείο έγινε χαμός»

Στέφανος Τζίμας

i

© Intime

Τζίμας: «Στο πρώτο μου γκολ στην Τούμπα τα... έχασα - Στο σχολείο έγινε χαμός»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:59 - 24.12.2023 / Ανανεώθηκε: 16:00 - 24.12.2023

Ο νεαρός φορ του ΠΑΟΚ, Στέφανος Τζίμας περιέγραψε τα συναισθήματα που είχε όταν βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα στην Τούμπα.

Ο Στέφανος Τζίμας έδωσε το παρών στη διαδικτυακή εκπομπή του γνωστού Youtuber Αιμίλιου και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο νεαρός φορ του ΠΑΟΚ σχολίασε την καθημερινότητά του, τη μετάβαση στην πρώτη ομάδα αλλά και τα συναισθήματά του μετά το πρώτο γκολ στην Τούμπα.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ο ταλαντούχος φορ:

Για την καθημερινότητα του:

«Όταν έχουμε πρωί προπονήσεις, πηγαίνω κανονικά και το απόγευμα θα κάνω τα μαθήματα μου. Όταν έχουμε απογευματινή με την ομάδα ή ρεπό, δίνω το παρών στο σχολείο».

Για τη μετάβαση στην πρώτη ομάδα:

«Πέρσι άλλαξαν όλα πολύ γρήγορα. Έκανα προετοιμασία με την Κ19, έπαιξα 5-6 παιχνίδια και μετά ανέβηκα στον ΠΑΟΚ Β. Εκεί έπαιξα τέσσερα παιχνίδια, πριν ανέβω στην πρώτη ομάδα. Πέρσι τον Δεκέμβριο ανέβηκα στην πρώτη ομάδα. Ήταν ξαφνικό και για εμένα».

Για το πως ήρθε η ανακοίνωση της ανόδου στην πρώτη ομάδα:

«22 Δεκεμβρίου έπαιξα ένα ματς με τον ΠΑΟΚ Β, για πρώτη φορά βασικός. Τελείωσε το παιχνίδι, και με παίρνει τηλέφωνο ο Γενικός αρχηγός. Το ματς ήταν Τρίτη, μου λέει την Πέμπτη έρχεσαι με εμάς. Αγχώθηκα λίγο, πιο πολύ σχετικά με τους παίκτες. Πως θα μιλήσω, αλλά το είδα σαν ευκαιρία».

Για μια στιγμή που ξεχωρίζει:

«Ξεχωριστή είναι η στιγμή που παίζεις σε ένα γεμάτο γήπεδο και που σκοράρεις. Όταν έβαλα το πρώτο γκολ τα είχα χάσει, δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Την επόμενη ημέρα πήγα σχολείο κι έγινε χαμός».