«ΠΑΟΚ και Ροζιέρ έχουν καταλήξει σε προφορική συμφωνία»

Βαλεντίν Ροζιέρ

i

© PrtScr

«ΠΑΟΚ και Ροζιέρ έχουν καταλήξει σε προφορική συμφωνία»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:43 - 24.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:51 - 24.12.2023

Για συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Γάλλο δεξιό μπακ της Μπεσίκτας, Βαλεντίν Ροζιέρ κάνουν λόγο στην Τουρκία.

Όπως διαβάσατε χθες μέσα από το Sportal, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση δεξιού οπισθοφύλακα, με τον Βαλεντίν Ροζιέρ να βρίσκεται στο στόχαστρο.

Ο 27χρονος Γάλλος ποδοσφαιριστής ανήκει στην Μπεσίκτας, ωστόσο το μέλλον του στην ομάδα της Τουρκίας είναι αβέβαιο. 

Σε σημερινό δημοσίευμά της (24/12), η Fanatik κάνει λόγο για προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

«Ο Βαλεντίν Ροζιέρ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ, με τις δύο πλευρές να έχουν καταλήξει σε προφορική συμφωνία. Η διοίκηση της Μπεσίκτας αξιολόγησε κι άλλες προσφορές για τον παίχτη, όμως ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Ο 27χρονος μπακ έχει καταγράψει 21 επίσημες συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις φέτος με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, μετρώντας μία ασίστ σε συνολικά 1636 αγωνιστικά λεπτά, ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025.

«Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να χτυπήσει την πόρτα της Μπεσίκτας τον Γενάρη για τον Ροζιέρ. Ένας κατάλληλος προορισμός για τον Ροσιέ προέρχεται από την γειτονική Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε για τον Βαλεντίν Ροσιέ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο σύλλογος θα χτυπήσει την πόρτα της Μπεσίκτας τον Ιανουάριο. 

Ο Κωνσταντέλιας επέστρεψε στον Βόλο και στο γήπεδο που κλώτσησε για πρώτη φορά μπάλα (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:36 - 24.12.2023

Ο Κωνσταντέλιας επέστρεψε στον Βόλο και στο γήπεδο που κλώτσησε για πρώτη φορά μπάλα (vid)

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας επέστρεψε στη γενέτειρά του για να περάσει τα Χριστούγεννα και με την ευκαιρία επισκέφτηκε το γήπεδο, στο οποίο αγωνίστηκε για πρώτη φορά.

Η διοίκηση της Μπεσίκτας από την άλλη θα ήθελε αυτόν τον χωρισμό για να διευρύνει το μπάτζετ για νέες μεταγραφές τον Γενάρη. Η Μπεσίκτας αναμένεται να ζητήσει για τη μεταγραφή αυτή μεταγραφή περίπου 5 εκατ. ευρώ», ανέφερε το ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα.