Σενάριο από Τουρκία για δεξιό μπακ στον ΠΑΟΚ

Σενάριο από Τουρκία για δεξιό μπακ στον ΠΑΟΚ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:14 - 23.12.2023 / Ανανεώθηκε: 13:16 - 23.12.2023

Στην Τουρκία υποστηρίζουν ότι ο ΠΑΟΚ έχει στη λίστα του τον Βαλεντίν Ροσιέ της Μπεσίκτας.

Ο ΠΑΟΚ δεδομένα αναζητεί δεξί μπακ.

Οι Θεσσαλονικείς χτυπούν σε διάφορα μέτωπα και ψηλά στη λίστα είναι ο 28χρονος Βραζιλιάνος Γουίλιαμ της Κρουζέιρο και ο 24χρονος Ιάπωνας Χασιόκα της βελγικής Σεντ Τρούιντεν.

Στην Τουρκία, πάντως, υποστηρίζουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι πθανό να κάνει κρούση στη Μπεσίκτας για τον 27χρονο Γάλλο δεξιό μπακ Βαλεντίν Ροσιέ, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περίοδου.

Στα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα αναφέρεται: «Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να χτυπήσει την πόρτα της Μπεσίκτας τον Γενάρη για τον Ροζιέ».

Ο Ροσιέ το καλοκαίρι του 2019 πήγε από τη Ντιζόν στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας έναντι 5 εκατ. ευρώ και τρία χρόνια αργότερα από την Πορτογαλία μετακόμισε στη Μπεσίκτας, η οποία έδωσε τέσσερα εκατ. ευρώ.

Στα δημοσίευμα οι Τούρκοι τονίζουν επίσης: «Ένας κατάλληλος προορισμός για τον Ροσιέ προέρχεται από την γειτονική Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε για τον Βαλεντίν Ροσιέ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο σύλλογος θα χτυπήσει την πόρτα της Μπεσίκτας τον Ιανουάριο.

Η διοίκηση της Μπεσίκτας από την άλλη θα ήθελε αυτόν τον χωρισμό για να διευρύνει το μπάτζετ για νέες μεταγραφές τον Γενάρη. Η Μπεσίκτας αναμένεται να ζητήσει για τη μεταγραφή αυτή μεταγραφή περίπου 5 εκατ. ευρώ».

Ο Ροσιέ, ο οποίος έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τη Μπεσίκτας, έχει φέτος 21 αγώνες και 1 ασίστ, αλλά είναι κυρίως αναπληρωματικός. Ο ΠΑΟΚ σε κάθε περίπτωση, δεν φαίνεται να έχει τον συγκεκριμένο παίκτη σε προτεραιότητα.