Λουτσέσκου: «Τον ΠΑΟΚ πάντα τον τιμωρούν»

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Λουτσέσκου: «Τον ΠΑΟΚ πάντα τον τιμωρούν»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε στα ΜΜΕ της Ρουμανίας κατά την άφιξη του στην πατρίδα του.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου βρίσκεται πλέον στην Ρουμανία προκειμένου να περάσει την περίοδο των Χριστουγέννων με την οικογένεια του.

Κατά την άφιξη του πολιορκήθηκε από δημοσιογράφους που τον ρώτησαν σαφώς για την πορεία του ΠΑΟΚ, αλλά και όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

«Κάθε φορά που κάτι είχε σχέση με τον ΠΑΟΚ, τον τιμωρούσαν σκληρά. Μας έκλεψαν έναν τίτλο και χάσαμε ένα Κύπελλο από μεγάλα διαιτητικά λάθη. Κάθε χρόνο παίζαμε αγώνες χωρίς κόσμο, αλλά αυτή τη φορά δεν κάναμε τίποτα. Θα προσπαθήσουμε μέσα από αυτή την κατάσταση να παρακινήσουμε περισσότερο την ομάδα.

Παίξαμε όλα μας τα ντέρμπι εκτός έδρας και με γεμάτα τα γήπεδα. Τώρα εμείς θα τα παίξουμε χωρίς τον κόσμο μας και θα είναι μεγάλο μειονέκτημα. Όμως όπως είπα θα δημιουργήσουμε κίνητρα για την ομάδα μέσα από όλο αυτό για να παίρνουμε τα μέγιστα από κάθε παιχνίδι.

Υπήρξαν επίσης και συζητήσεις μεταξύ των Ελλήνων διαιτητών και της Ομοσπονδίας του ποδοσφαίρου. Κάποια πράγματα έχουν τακτοποιηθεί και τώρα πηγαίνει καλά το συγκεκριμένο ζήτημα.

Εμείς από την πλευρά μας ολοκληρώσαμε με... άριστα τη χρονιά και μια περίοδο έξι μηνών. Αυτό όμως εμένα δεν με χαλαρώνει. Αντιθέτως με κάνει να νιώθω μεγαλύτερη ευθύνη και πλέον δεν σκέφτομαι τα Χριστούγεννα».

Σε ερώτηση για το αν τσεκάρει κάποιον Ρουμάνο ποδοσφαιριστή για τον ΠΑΟΚ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη απάντησε:

«Δεν παρακολουθώ ρουμάνικο ποδόσφαιρο, μου είναι αδύνατο να παρακολουθήσω. Δεν υπάρχουν επαφές ή συζητήσεις με κάποιον Ρουμάνο ποδοσφαιριστή».