Ο Κωνσταντέλιας επέστρεψε στον Βόλο και στο γήπεδο που κλώτσησε για πρώτη φορά μπάλα (vid)

Γιάννης Κωνσταντέλιας

i

© Instagram

Ο Κωνσταντέλιας επέστρεψε στον Βόλο και στο γήπεδο που κλώτσησε για πρώτη φορά μπάλα (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:36 - 24.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:39 - 24.12.2023

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας επέστρεψε στη γενέτειρά του για να περάσει τα Χριστούγεννα και με την ευκαιρία επισκέφτηκε το γήπεδο, στο οποίο αγωνίστηκε για πρώτη φορά.

Επιστροφή σε... γνώριμα λημέρια για τον Γιάννη Κωνσταντέλια!

Με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος και τα ρεπό που έδωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, ο νεαρός σούπερ σταρ του ΠΑΟΚ επέστρεψε στον Βόλο για να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων με την οικογένειά του.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό, ο διεθνής μεσοεπιθετικός δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφτεί τη Σχολή Ποδοσφαίρου της Αγίας Παρασκευής, από την οποία αναδείχθηκε.

Ο Κωνσταντέλιας πάτησε και πάλι στο γήπεδο που κλώτσησε για πρώτη φορά μπάλα, ενώ παράλληλα έκανε μια ευχάριστη και απροειδοποίητη έκπληξη στα παιδιά της Κ10 της ακαδημίας.

Οι πιτσιρικάδες, αφού ξεπέρασαν το αρχικό σοκ, του πραγματοποίησαν εκατοντάδες ερωτήσεις, με τον ίδιο να τους... αποκαλύπτει τα μυστικά της τέχνης.

«Ο Γιάννης βρέθηκε ξανά στις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής Βόλου, πάτησε στο πρώτο του γήπεδο που ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, έκανε μια ευχάριστη και απροειδοποίητη έκπληξη στα παιδιά της Κ10, και αφού τα παιδιά ξεπέρασαν το αρχικό σοκ, στο διάλογο που είχε με τα παιδιά, τους ανέλυσε πως να κάνουν ποδιές», ανέφερε χαρακτηριστικά η ομάδα της Αγίας Παρασκευής σε ανάρτησή της.