Ο Λέο Περέιρα είναι θετικός να έρθει στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους
i

©Photo by Fernando Alves/Getty Images

Ο Λέο Περέιρα είναι θετικός να έρθει στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:49 - 23.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:54 - 23.12.2023

Ο Ολυμπιακός είναι σε επαφές με την Φλαμένγκο για την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού, Λέο Περέιρα.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού μπορεί να έχουν ολοκληρωθεί για το 2023, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το μυαλό τους στη μεταγραφική τους ενίσχυση. Η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ έχει ως κύριο στόχο την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, εξετάζοντας ήδη μία επιλογή. 

Το όνομα του Λέο Περέιρα παίζει δυναμικά στο προσκήνιο για τους Πειραιώτες τις τελευταίες μέρες και στην Βραζιλία κάνουν αναφορά για κρούση των Πειραιωτών στη Φλαμένγκο

Σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο δημοσιογράφο, Χούλιο Μιγκέλ Νέτο η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ προσφέρει περίπου 7,5 εκατομμύρια  ευρώ στη Φλαμένγκο για την απόκτησή του και στον ίδιο τετραετές συμβόλαιο με υψηλές απολαβές. Επίσης το δημοσίευμα αναφέρεται στη θετική στάση του Περέιρα όσον αφορά για τη μετακίνησή του στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στον Ολυμπιακό.

Η βραζιλιάνικη ομάδα, απέκτησε τον 27χρονο από την Ατλέτικο Παραναένσε τον Γενάρη του 2020, βγάζοντας από τα ταμεία της εφτά εκατομμύρια ευρώ. Ακόμη έχει φορέσει τη φανέλα της Νάουτικο και της Γκουρατινγκετά από τη Βραζιλία, αλλά και στο Ορλάντο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Τη φετινή χρονιά μετράει 53 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει βρει δίχτυα τέσσερις φορές και έχει μοιράσει δύο ασίστ. Ακόμα έχει υπάρξει διεθνής με τις μικρές ομάδες της Εθνικής Βραζιλίας. Ο Περέιρα μάλιστα εκπροσωπείται από τον Ρικάρντο Σάιντ και το γραφείο R13 Fussball, το οποίο έχει τον Ροντινέι και τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Ραφίνια.