Η συνάντηση που προανήγγειλε ο Καρβαλιάλ και οι μεταγραφές

Κάρλος Καρβαλιάλ & Πέδρο Άλβες

i

©Intime

Η συνάντηση που προανήγγειλε ο Καρβαλιάλ και οι μεταγραφές

Διονύσης Βερβελές 14:21 - 23.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:21 - 23.12.2023

Η ατάκα του Πορτογάλου για την ενίσχυση του Ολυμπιακού και η συνέχεια…

Τόσο ο Κάρλος Καρβαλιάλ όσο και ο Πέδρο Άλβες από την πρώτη τους ημέρα στον Ολυμπιακό έχουν μιλήσει δημόσια για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας την περίοδο του Ιανουαρίου. Αμφότεροι έχουν κάνει δηλώσεις και έχουν τονίσει πως οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται διορθωτικές κινήσεις, έτσι ώστε να προχωρήσει η ομάδα και να συνεχίσει να είναι μέσα στους στόχους της με καλύτερες προϋποθέσεις.

Το ίδιο έκανε ο Πορτογάλος τεχνικός και στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ατρόμητο. Συγκεκριμένα, ο Κάρλος Καρβαλιάλ ρωτήθηκε για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, με αφορμή και το γεγονός πως δεν υπάρχει το εύκολο γκολ της ομάδας.

Και σε εκείνο το σημείο ήταν που ο Πορτογάλος προανήγγειλε τη συνάντηση που πρόκειται να υπάρξει στον Ολυμπιακό ενόψει των μεταγραφών του Ιανουαρίου, τονίζοντας πως αναμένεται να γίνει ένα ραντεβού ανάμεσα στον ίδιο και τη διοίκηση, φυσικά και τον Πέδρο Άλβες, προκειμένου να συζητήσουν όλα τα ενδεχόμενα και να δουν που χρειάζεται η ομάδα ενίσχυση, έτσι ώστε να γίνουν και οι απαραίτητες κινήσεις απ' όλους τους εμπλεκόμενους.

Για την ώρα, πάντως, αυτό το οποίο βγαίνει προς τα έξω είναι πως ο Ολυμπιακός θα κινηθεί σίγουρα για τέσσερις ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, πριν κιόλας την έλευση του Κάρλος Καρβαλιάλ στην ομάδα ακουγόταν η απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών, ενός χαφ και ενός επιθετικού.

Βέβαια τώρα με τον Πορτογάλο τεχνικό δεν αποκλείεται να αλλάξει αυτό το πλάνο και να υπάρξει σκέψη για απόκτηση και άλλου ποδοσφαιριστή στα εξτρέμ. Αν λάβουμε ως δεδομένο πως ο Σολμπάκεν αναμένεται να επιστρέψει στη Ρόμα και ο Σκάρπα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του εξωτερικού είναι για να γυρίσει με μεταγραφή από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στην πατρίδα του, τη Βραζιλία.

Ο Καρβαλιάλ είπε για τη συνάντηση αυτή, σίγουρα πολλά πρόκειται να ξεκαθαρίσουν κι εκεί, αλλά η αλήθεια είναι πως στον Ολυμπιακό δεν θα χάσουν χρόνο. Ο Πέδρο Άλβες άλλωστε, έχει αναλάβει για τα καλά δράση σε αυτό το κομμάτι και με την επιστροφή του Καρβαλιάλ στην Ελλάδα, μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων, θα μπούμε στη διαδικασία εξελίξεων…