Καλύτερος προπονητής του μήνα Οκτωβρίου και Νοεμβρίου ο Μαρτίνς στο Κατάρ

Πέδρο Μαρτίνς

i

© Intime

Καλύτερος προπονητής του μήνα Οκτωβρίου και Νοεμβρίου ο Μαρτίνς στο Κατάρ

Δημήτρης Χούπης 19:50 - 22.12.2023

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς βγήκε καλύτερος προπονητής του μήνα Οκτωβρίου και Νοεμβρίου με την Αλ Γκαράφα στο Κατάρ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς συνεχίζει να διαπρέπει στο Κατάρ με την Αλ Γκαράφα. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού πήρε το βραβείο του καλύτερου προπονητή για τον μήνα Οκτώβρη και Νοέμβρη στο πρωτάθλημα της χώρας της Μέσης Ανατολής. 

Η βράβευση έγινε πριν από τον αγώνα της Αλ Γκαράφα με τη Κατάρ FC, στον οποίο η ομάδα του Μαρτίνς επικράτησε με 2-1. Με αυτούς τους τρεις βαθμούς η Αλ Γκαράφα παραμένει στην τρίτη θέση τους πρωταθλήματος, τέσσερις βαθμούς πίσω από την Αλ Σαντ που βρίσκεται στην κορυφή με 31 πόντους. 

Ο Πορτογάλος μέσω ανάρτησής του στο instagram μάλιστα σχολίασε ότι αυτή τη διάκριση τη μοιράζεται με το προπονητικό επιτελείο και τους παίκτες του, ενώ τόνισε πως είναι η αντανάκλαση της σκληρής δουλειάς. 

«Με τεράστια περηφάνια λαμβάνω το βραβείο του προπονητή του μήνα για τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο στο πρωτάθλημα του Κατάρ. Αυτή η διάκριση, την οποία μοιράζομαι με το προπονητικό επιτελείο και τους παίκτες, είναι το αποτέλεσμα αφοσίωσης και σκληρής δουλειάς. 

«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Λέο Περέιρα από τη Φλαμένγκο»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:13 - 22.12.2023

«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Λέο Περέιρα από τη Φλαμένγκο»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Βραζιλία ο Ολυμπιακός έχει δείξει ενδιαφέρον για τον κεντρικό αμυντικό της Φλαμένγκο, Λέο Περέιρα, με τις διαπραγματεύσεις μάλιστα να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Με τη νίκη σήμερα δείξαμε ένα υπέροχο ομαδικό πνεύμα, είναι ένα τρομερό παράδειγμα της αποφασιστικότητας που μας οδήγησε σε αυτό το βραβείο. Συνεχίζουμε να παλεύουμε ενωμένοι και συγκεντρωμένοι. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε», ήταν τα λόγια του.