Ας πάρουμε και αυτόματο πιλότο (πέρα από παίκτες)

Ελ Κααμπί

i

© Intime

Ας πάρουμε και αυτόματο πιλότο (πέρα από παίκτες)

Red Duckling 11:55 - 22.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:56 - 22.12.2023

Ο Red Duckling γράφει για τον τρόπο που ολοκλήρωσε το 2023 ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση γιατί έτσι δεν θα πάει πουθενά το 2024. Μην τα ξαναλέμε. Αλλά το ρόστερ είναι τόσο για… πέταμα, που ο προπονητής βλέπει την ομάδα κολλημένη στο 0-0 και κάνει μία ολόκληρη αλλαγή;

Γελάω με την απάντηση “και ποιον να βάλει;”. Αν ήταν έτσι, πάμε να κάνουμε και εμείς τον προπονητή ή να βάλουμε έναν αυτόματο πιλότο στον πάγκο. Επιλέγουμε 11 παίκτες και τέλος.

Δηλαδή στα τελευταία 10-15 λεπτά, πόσο χειρότερος από τον ανύπαρκτο Ελ Κααμπί θα ήταν ο Μπα; Πόσο χειρότερος θα ήταν ο Αλεξανδρόπουλος στη θέση του επίσης ανύπαρκτου Καρβάλιο; Πόσο χειρότερος στην επίθεση ο Ρίτσαρντς στη θέση του Ορτέγκα που όλο το ματς γέρναμε δεξιά;

Δεν λέω ότι έχουμε τον Μέσι στον πάγκο, ούτε ότι οι παραπάνω θα άλλαζαν τη ροή του ματς. Αλλά βρε αδερφέ, δοκίμασε κάτι. Η ομάδα είναι κουρασμένη, το ματς τελειώνει, το ταμπούρι του Ατρόμητου ασύλληπτο, δοκίμασε κάτι. Κάτι!

Βλέπεις ότι δεν τραβάει, βλέπεις ότι έχεις και θέματα με τη διαιτησία. Προσωπικά δεν θα έδεινα κανένα από τα τρία πέναλτι. Κανένα. Αλλά δεν θα τα έδινα ούτε σε… άλλη ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι η εξυγίανση κάτι θα έδινε σε… άλλη ομάδα. Τα έχουμε δει.

Δυστυχώς η προσπάθεια του καλοκαιριού είχε πάρα πολλές αστοχίες. Παίκτες που ήρθαν να κάνουν την διαφορά απέτυχαν, παίκτες θα βοηθούσαν από τον πάγκο απέτυχαν.

Έμεινε ένας Φορτούνης που δηλώθηκε χθες να μην παίξει! Και ένας Ποντένσε που χθες δεν ήταν στην ημέρα του. Και ο καψερός ο Ροντινέι.