Τα τρία πέναλτι που ζητάει ο Ολυμπιακός (vid)

Τα τρία πέναλτι που ζητάει ο Ολυμπιακός (vid)

Sportal newsroom 10:58 - 22.12.2023

Εντονα είναι τα παράπονα του Ολυμπιακού για την διαιτησία στο Περιστέρι, με τους Πειραιώτες να κάνουν λόγο για τρία πέναλτι που δεν τους δόθηκαν.

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 κόντρα στον Ατρόμητο και έχασε βαθμούς για δεύτερη φορά στα τρία τελευταία παιχνίδια. Οι Πειραιώτες ωστόσο είχαν έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Σπύρου Ζαμπάλα, κάνοντας λόγο για τρία πέναλτι που δεν τους δόθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Αρχικά, πέντε λεπτά μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού στο Περιστέρι ο Ελ Κααμπί ανατράπηκε εντός της περιοχής του Ατρομήτου, με την ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ διαμαρτύρονται για πέναλτι. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Ροντινέι ανατράπηκε εντός της περιοχής του Ατρομήτου, αλλά ο Ζαμπάλας δεν είδε κάτι αντικανονικό κι έτσι έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι, έπειτα από συνεννόηση και με τον VAR.

Στο 74' ο Ποντένσε μπήκε στην περιοχή από αριστερά, με τον Τζαβέλλα να τον μαρκάρει και τον επιθετικό του Ολυμπιακού να πέφτει ζητώντας πέναλτι και τον διαιτητή να λέει «παίζεται», με τους Πειραιώτες να φωνάζουν για την εν λόγω φάση.