Αλλάζουν κάθε τρεις μέρες: Αυτές είναι οι αποδόσεις για την κατάκτηση της Super League

Οι αποδόσεις για τον τίτλο

i

© Intime

Αλλάζουν κάθε τρεις μέρες: Αυτές είναι οι αποδόσεις για την κατάκτηση της Super League

Πάνος Κορομηλάς 09:52 - 22.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:54 - 22.12.2023

Με τη διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, οι ομάδες ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για το 2023, με τις στοιχηματικές αποδόσεις για την κατάκτηση του τίτλου να παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Super League για το 2023 ολοκληρώθηκαν, με τις ομάδες να έχουν ένα διάστημα ξεκούρασης την περίοδο των γιορτών. Η επιστροφή είναι προγραμματισμένη για τις 3-4 Ιανουαρίου με τη διεξαγωγή της 16ης αγωνιστικής. 

ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΑΕΚ βρίσκονται για τα καλά στο παιχνίδι του τίτλου, με τις αποστάσεις να είναι οριακές. Μετά την επιβλητική νίκη επί της Κηφισιάς, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται στην πρώτη θέση με 35 βαθμούς. Ο Παναθηναϊκός πήρε ένα σημαντικό διπλό ψυχολογίας στο Πανθεσσαλικό απέναντι στον Βόλο και ολοκληρώνει το έτος στη δεύτερη θέση, ένα βαθμό πίσω από τον δικέφαλο του Βορρά.

Ολυμπιακός και ΑΕΚ «στραβοπάτησαν» σε Περιστέρι και Σέρρες αντίστοιχα, με αποτέλεσμα να ισοβαθμούν στην τρίτη θέση με 32 βαθμούς. Η μάχη για τον τίτλο δείχνει πως θα κριθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στις λεπτομέρειες και η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να γίνει πρόβλεψη για κάποιο φαβορί. 

Αυτό μαρτυρούν και οι στοιχηματικές αποδόσεις για την κατάκτηση του τίτλου, με τις τέσσερις ομάδες να βρίσκονται πολύ κοντά. ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έχουν ένα πλεονέκτημα, όντας στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, όμως ΑΕΚ και Ολυμπιακός ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής. 

Αναλυτικά οι αποδόσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

ΠΑΟΚ  3.50

Παναθηναϊκός 3.50

ΑΕΚ 3.60

Ολυμπιακός 4.00