Σοκ για τον Καμαρά: Έχασε την επαφή με την οικογένεια του και αναγκάστηκε να φύγει εκτάκτως για τη Γουϊνέα

Μαντί Καμαρά

i

© intime

Σοκ για τον Καμαρά: Έχασε την επαφή με την οικογένεια του και αναγκάστηκε να φύγει εκτάκτως για τη Γουϊνέα

Γιάννης Λιβανός • 11:42 - 22.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:44 - 22.12.2023

Απών από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ήταν χθες (21/12) ο Μαντί Καμαρά και ως εκ τούτου δεν βοήθησε την ομάδα του στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς. Ο λόγος ήταν ότι αναγκάστηκε να ταξιδέψει εκτάκτως για την πατρίδα του.

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ατρομήτου στο Περιστέρι, αφού έμεινε στο 0-0 στην έδρα του «Αστεριού» σε αγώνα για την 15η αγωνιστική της Stoiximan Superleague, έχοντας μάλιστα και αρκετές απουσίες, εκ των οποίων μία ήταν και ο Μαντί Καμαρά.

Η διαφορά της απουσίας του Μαντί Καμαρά σε σχέση με τις υπόλοιπες απουσίες των «ερυθρολεύκων»  ήταν πως ο μέσος από την Γουινέα δεν έλειψε από το παιχνίδι, επειδή ήταν ανέτοιμος ή τραυματίας, αλλά επειδή αναγκάστηκε να ταξιδέψει έκτακτα στην πατρίδα του εξαιτίας ενός οικογενειακού ζητήματος.

Κάπως έτσι ο 26χρονος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού πήρε την άδεια των εορτών νωρίτερα του αναμενομένου, επειδή υπήρξε μία έκρηξη σε κεντρικό πετρελαϊκό σταθμό κοντά στην συνοικία που ζει η οικογένειά του.

Η συγκεκριμένη έκρηξη είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο 13 ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 178. Επίσης η έκρηξη αυτή στον κεντρικό πετρελαϊκό σταθμό προκάλεσε και ζημιά στις τηλεφωνικές γραμμές της περιοχής με αποτέλεσμα ο Καμαρά να μην μπορεί να επικοινωνήσει με τα αγαπημένα του πρόσωπα για να δει πως είναι καλά και ότι δεν βρίσκονται μεταξύ των θυμάτων ή των τραυματιών.

Υπό αυτές τι συνθήκες λοιπόν ο Καμαρά για να σιγουρευτεί πως οι δικοί του άνθρωποι είναι καλά και ασφαλείς αναγκάστηκε να μεταβεί στην πατρίδα του πρόωρα, πριν την άδεια για τις γιορτές.  Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού σεβάστηκαν απόλυτα την επιθυμία αυτή του ποδοσφαιριστή της ομάδας και κατανόησαν πλήρως την ανθρώπινη αυτή ανάγκη του δίνοντάς του την απαραίτητη άδεια, παρά το κρίσιμο παιχνίδι που είχε μπροστά της η ομάδα και τις δυσκολίες που ήδη υπήρχαν λόγω των πολλών απουσιών.