Δείτε τη στιγμή που ειπώθηκε στην τηλεόραση πως ο Τερίμ αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό (vid)
i

© PrtScr

Δείτε τη στιγμή που ειπώθηκε στην τηλεόραση πως ο Τερίμ αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:10 - 26.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:20 - 26.12.2023

Το σενάριο που συνδέει τον Τούρκο προπονητή, Φατίχ Τερίμ και τον Παναθηναϊκό, έχει κάνει ήδη αρκετό... θόρυβο στη γειτονική χώρα.

Όπως έγινε γνωστό εδώ και μερικά λεπτά, ένα απίστευτο σενάριο από την Τουρκία θέλει τον Παναθηναϊκό να έχει έρθει σε συμφωνία με τον κορυφαίο Τούρκο προπονητή όλων των εποχών, Φατίχ Τερίμ. Και μάλιστα το πάνε... ένα βήμα παραπάνω, λέγοντας πως αύριο θα έρθει στην Αθήνα.

Ο Φατίχ Τερίμ είναι ο κορυφαίος προπονητής όλων των εποχών στην Τουρκία και έχει στο παλμαρέ του πολλούς τίτλους και διακρίσεις τόσο στη χώρα του. Από την πλευρά του Παναθηναϊκό μπορεί να μην έχει προκύψει το παραμικρό μέχρι στιγμής, ωστόσο η συγκεκριμένη φήμη έχει κάνει αρκετό... θόρυβο στη γειτονική χώρα.

Την είδηση γνωστοποίησε ο έγκυρος Τούρκος δημοσιογράφος Yağız Sabuncuoğlu σε ποστάρισμα του στο λογαριασμό του στο twitter, ενώ έπειτα έπαιξε δυνατά και σε δελτίο ειδήσεων το συγκεκριμένο θέμα, με τους Τούρκους να ισχυρίζονται πως ο 70χρονος προπονητής έχει συμφωνήσει σε όλα με τους πράσινους.

Δείτε εδώ το στιγμιότυπο: