Δεν έβγαλε φουλ προπόνηση ο Λεσόρ - Τα δεδομένα για τη συμμετοχή του με τον Ερυθρό Αστέρα

Ματίας Λεσόρ

Δεν έβγαλε φουλ προπόνηση ο Λεσόρ - Τα δεδομένα για τη συμμετοχή του με τον Ερυθρό Αστέρα

Ηλίας Λαλιώτης 21:05 - 26.12.2023 / Ανανεώθηκε: 21:14 - 26.12.2023

Ο Ματίας Λεσόρ έβγαλε μέρος της προπόνησης την Τρίτη (26/12) και η συμμετοχή του στον αγώνα του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Ερυθρό Αστέρα θα ξεκαθαρίσει την Τετάρτη (27/12).

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ξεκίνησε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Πέμπτης (28/12, 21:15) με τον Ερυθρό Αστέρα, θέλοντας να κλείσει ιδανικά τις υποχρεώσεις του στην EuroLeague για το 2023.

Οι «πράσινοι» έκαναν το 3 στα 3 εκτός έδρας, σε Λυών, Μονακό και Μιλάνο και θέλουν την 4η σερί νίκη τους σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ, μιας και ήδη έχει ανακοινωθεί sold out.

Ο Εργκίν Αταμάν αντιμετωπίζει μόνο ένα πρόβλημα, αλλά αρκετά σημαντικό, καθώς πρόκειται για τον βασικό του σέντερ και κορυφαίο στη φετινή Ευρωλίγκα βάσει στατιστικής αξιολόγησης. Ο Ματίας Λεσόρ αποχώρησε λίγο πριν το τέλος του αγώνα στο Μιλάνο με την Αρμάνι μετά από σφοδρό χτύπημα λίγο κάτω από τη μέση, πέφτοντας στο παρκέ.

Ο πόνος ήταν μεγάλος και παρότι οι εξετάσεις έδειξαν πως απέφυγε τα χειρότερα, έμεινε εκτός από το παιχνίδι με τον Προμηθέα στην Πάτρα και την Τρίτη (26/12) δεν έβγαλε σε φουλ ρυθμούς την προπόνηση. Συμμετείχε σε ένα μέρος της και στη συνέχεια έκανε θεραπεία.

Η συμμετοχή του κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα θα ξεκαθαρίσει την Τετάρτη, αλλά όλα δείχνουν πως δύσκολα θα μείνει εκτός μάχης ο Γάλλος σέντερ. Ο ίδιος, άλλωστε, έλεγε στους συμπαίκτες του στο ΟΑΚΑ, πως δεν γίνεται να χάσει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Βέβαια, τον τελευταίο λόγο έχουν ο Αταμάν και το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού AKTOR.