Πονάει ο Λεσόρ και δεν παίζει στην Πάτρα - Τι έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων

Πονάει ο Λεσόρ και δεν παίζει στην Πάτρα - Τι έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων

Ηλίας Λαλιώτης 15:08 - 23.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:19 - 23.12.2023

Ο Ματίας Λεσόρ γλίτωσε τα χειρότερα από τη σφοδρή πτώση στο παρκέ στον αγώνα του Παναθηναϊκού AKTOR με την Αρμάνι Μιλάνο, αλλά θα μείνει εκτός μιας και πονάει ακόμα.

Καθησυχαστικά είναι τα νέα για τον Ματίας Λεσόρ, μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε με την επιστροφή της αποστολής του Παναθηναϊκού AKTOR από το Μιλάνο.

Ο Γάλλος σέντερ αποχώρησε από το παιχνίδι με την Αρμάνι τρία λεπτά πριν από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, μετά από σφοδρή πτώση στο παρκέ σε προσπάθειά του να καρφώσει και σκληρό φάουλ του Πόιθρες. Χτύπησε σε ευαίσθητο σημείο λίγο κάτω από τη μέση, το οποίο προκαλεί μεγάλο πόνο, αλλά συνήθως δεν είναι κάτι σοβαρό αν δεν υπάρχει κάταγμα.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Ματίας Λεσόρ στο «ΥΓΕΙΑ» το πρωί του Σαββάτου (23/12) ήταν «καθαρές». Το σημαντικό είναι πως δεν έχει πειραχτεί κάποιο οστό, οπότε δεν θα μείνει εκτός για μεγάλο διάστημα. Ωστόσο, πονάει αρκετά ακόμα και θα είναι εκτός εξάδας ξένων του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση της Κυριακής (24/12, 20:15) με τον Προμηθέα στην Πάτρα.

Ένα δίδυμο ικανό να διαλύσει κάθε αντίπαλο κι ένας Παναθηναϊκός που έχει κι άλλα για... μετά!

Ένα δίδυμο ικανό να διαλύσει κάθε αντίπαλο κι ένας Παναθηναϊκός που έχει κι άλλα για... μετά!

Ο Παναθηναϊκός είχε την τύχη, τη θέληση και την ικανότητα να δημιουργήσει ένα... ζηλευτό ντουέτο στα γκαρντ με τους Κώστα Σλούκα και Κέντρικ Ναν, το οποίο βρίσκει χημεία και δίνει τον χρόνο στον Εργκίν Αταμάν να τελειοποιήσει το δημιούργημά του. Γράφει ο Ηλίας Λαλιώτης.

Η συμμετοχή του κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (28/12, 21:15) είναι ακόμα αμφίβολη, αλλά λογικά μέχρι τότε αναμένεται να έχει βελτιωθεί η κατάστασή του και με τη θέληση που έχει ο ίδιος ως άνθρωπος και παίκτης δύσκολα θα μείνει εκτός από το ματς που θα κλείσει τις υποχρεώσεις στη EuroLeague για το 2023.