Παροξυσμός στον κόσμο του Παναθηναϊκού - Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια με Ερυθρό Αστέρα

ΟΑΚΑ

Παροξυσμός στον κόσμο του Παναθηναϊκού - Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια με Ερυθρό Αστέρα

Ηλίας Λαλιώτης 13:55 - 23.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:21 - 23.12.2023

Το δεύτερο σερί sold out μετά από αυτό κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης έκαναν οι φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR, εξαντλώντας τα εισιτήρια για τον αγώνα της 17ης αγωνιστικής της EuroLeague κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ολοκλήρωσε θριαμβευτικά την τέταρτη φετινή διαβολοβδομάδα της EuroLeague. Άλωσε αρχικά το Πριγκιπάτο με... βασιλική εμφάνιση κι εν συνεχεία έκανε... πασαρέλα στο Μιλάνο εμφανίζοντας μια ομάδα-μοντέλο!

Ένα δίδυμο ικανό να διαλύσει κάθε αντίπαλο κι ένας Παναθηναϊκός που έχει κι άλλα για... μετά!

Ένα δίδυμο ικανό να διαλύσει κάθε αντίπαλο κι ένας Παναθηναϊκός που έχει κι άλλα για... μετά!

Ο Παναθηναϊκός είχε την τύχη, τη θέληση και την ικανότητα να δημιουργήσει ένα... ζηλευτό ντουέτο στα γκαρντ με τους Κώστα Σλούκα και Κέντρικ Ναν, το οποίο βρίσκει χημεία και δίνει τον χρόνο στον Εργκίν Αταμάν να τελειοποιήσει το δημιούργημά του. Γράφει ο Ηλίας Λαλιώτης.

Προκαλώντας παροξυσμό στις τάξεις του κόσμου των «πράσινων», που από το ξεκίνημα είχαν πίστη στις δυνατότητες του δημιουργήματος του Εργκίν Αταμάν, αλλά βλέπουν πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο να αποδίδει όμορφο μπάσκετ και να πετυχαίνει τόσο μεγάλες εκτός έδρας νίκες.

Πριν ακόμα γίνουν αυτές οι δύο μεγάλες νίκες υπήρχε ιδιαίτερα μεγάλη ζήτηση για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ για τη 17η αγωνιστική της EuroLeague, καθώς θα ήταν και το τελευταίο εντός έδρας της χρονιάς (28/12, 21:15).

Αμέσως μετά τα δύο θριαμβευτικά «διπλά», ωστόσο, ο παροξυσμός των φίλων του Παναθηναϊκού AKTOR οδήγησε στο sold out μέσα σε λίγες ώρες

Το σίγουρο είναι πως το ΟΑΚΑ θα είναι για μια ακόμα φορά ηφαίστειο και θα προσπαθήσει να οδηγήσει τον Αταμάν και τους παίκτες του στην τέταρτη σερί νίκη στην EuroLeague, μετά τις τρεις εκτός έδρας με Βιλερμπάν, Μονακό και Μιλάνο.

January Pass με έκπτωση 25%!

Ανάλογη αναμένεται να είναι η εικόνα και στα παιχνίδια του Ιανουαρίου, ειδικά από τη στιγμή που η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR προσφέρει πακέτο εισιτηρίων για τους 4 αγώνες με έκπτωση 25%!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR σάς δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε και τις τέσσερις συναρπαστικές εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας μας στην Euroleague, τον μήνα Ιανουάριο, με το January Pass, επωφελούμενοι σημαντικής έκπτωσης.

Προμηθευτείτε το πακέτο εισιτηρίων των τεσσάρων αγώνων του Ιανουαρίου κόντρα σε Anadolu Efes Istanbul, AS Monaco, Partizan Mozzart Bet Belgrade και E47 Emporio Armani Milan, ζήστε την εμπειρία του ΟΑΚΑ και στηρίξτε την ομάδα μας, κερδίζοντας έκπτωση της τάξης του 25%!

Κάντε δικό σας το ticket package για τους πρώτους ευρωπαϊκούς αγώνες της νέας χρονιάς στο "σπίτι" μας και γίνετε μέρος της πιο ultimate OAKA Experience.

Τρόποι διάθεσης εισιτηρίων

Ηλεκτρονικά στο more.com

Τις ημέρες των αγώνων, τρεις ώρες πριν την έναρξή τους, θα διατίθενται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Parking 5.

Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης.

Πρόγραμμα αγώνων Ιανουαρίου

Anadolu Efes Istanbul (9/01, 21:15)

AS Monaco (11/01, 21:15)

Partizan Mozzart Bet Belgrade (19/01, 21:15)

E47 Emporio Armani Milan (31/01, 21:15)