Αποθέωση για Γιαννακόπουλο στο Μιλάνο: «Είναι τρελός ο πρόεδρος»
i

© Intime

Αποθέωση για Γιαννακόπουλο στο Μιλάνο: «Είναι τρελός ο πρόεδρος»

Sportal newsroom 23:57 - 22.12.2023 / Ανανεώθηκε: 00:05 - 23.12.2023

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στο Μιλάνο για να παρακολουθήσει δια ζώσης την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στην Αρμάνι και με το πέρας του αγώνα γνώρισε την αποθέωση από περίπου 700 φιλάθλους, με την ιαχή «είναι τρελός ο πρόεδρος» να δονεί την ατμόσφαιρα.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε την «διαβολοβδομάδα» της Euroleague ο Παναθηναϊκός AKTOR, που έφτασε στη νίκη με 76-68 κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, στο Medionalun Forum. Ένα παιχνίδι σημαντικό για τη συνέχεια της σεζόν, με το «τριφύλλι» να ανεβαίνει ακόμα περισσότερο στην κατάταξη της διοργάνωσης.

Όπως στο Μόντε Κάρλο και το παιχνίδι με την Μονακό, έτσι και στο Μιλάνο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε το παρόν στις εξέδρες του γηπέδου και με το πέρας της αναμέτρησης γνώρισε την αποθέωση από τους «πράσινους» φιλάθλους που ταξίδεψαν στην «πρωτεύουσα της μόδας» για να σταθούν στο πλευρό της ομάδας τους.

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ ήταν από τα κεντρικά πρόσωπα της βραδιάς, σε ακόμα ένα μεγάλο... Παναθηναϊκό διπλό στην φετινή Euroleague, με την ιαχή «είναι τρελός ο πρόεδρος» να διαταράζει την ησυχία στο γήπεδο της πρωταθλήτριας Ιταλίας.

Η τελευταία «διαβολοβδομάδα» της Euroleague, για το 2023 έφερε δύο πολύ σπουδαίες νίκες για τον Παναθηναϊκό AKTOR, κόντρα σε Μονακο και Αρμάνι Μιλάνο, που ανεβάζουν βαθμολογικά και ψυχολογικά το «τριφύλλι» και ταυτόχρονα δείχνουν την δυναμική της ομάδας του Εργκίν Αταμάν.

Sportal Euroleague Show: Ο Φαλ έκανε «bullying» στη Βιλερμπάν, εκτέλεσε τη Μιλάνο ο Ναν!