Πάγωσαν όλοι με Λεσορ - Έφυγε υποβασταζόμενος και σφαδάζοντας από τους πόνους
i

© Intime

Πάγωσαν όλοι με Λεσορ - Έφυγε υποβασταζόμενος και σφαδάζοντας από τους πόνους

Sportal newsroom 23:52 - 22.12.2023 / Ανανεώθηκε: 00:12 - 23.12.2023

Ο Ματίας Λεσόρ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, στο Mediolanun Forum, αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παρκέ και στο «πράσινο» στρατόπεδο υπάρχει αγωνία για την κατάστασή του.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έφυγε νικητής από το Μιλάνο, κόντρα στην Αρμάνι. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν βρήκε λύσεις στα τελευταία λεπτά του αγώνα, έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να φτάσει σε ακόμα μια μεγάλη νίκη, κλείνοντας ιδανικά την τελευταία «διαβολοβδομάδα» του 2023.

Παρ' ολα αυτά τα απρόοπτα δεν έλειψαν για το «τριφύλλι». Κι αυτό γιατί ο Ματίας Λεσόρ χτύπησε, λίγο πριν από το τέλος του αγώνα. Ο Γάλλος σέντερ έπεσε άτσαλα στο παρκέ και αποχώρησε υποβασταζόμενος από την αναμέτρηση, δείχνοντας να μην πατάει καλά μετά το χτύπημα.

Με την επιστροφή των «πράσινων» στην Αθήνα αναμένεται να υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα για την κατάστασή του, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού AKTOR να αγωνιούν για το αν ο εκρηκτικός άσος θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κανονικά στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας.

Sportal Euroleague Show με Μιλάνο - Παναθηναϊκό και Βιλερμπάν - Ολυμπιακό

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!