Στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκός AKTOR ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος
i

© Βαγγέλης Στόλης

Στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκός AKTOR ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Sportal newsroom 00:39 - 23.12.2023 / Ανανεώθηκε: 00:51 - 23.12.2023

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού AKTOR μετά τη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο για τη Euroleague.

Περιχαρής ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Αρμάνι στο Μιλάνο. Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας και μοίρασε συγχαρητήρια στον Εργκίν Αταμάν και τους παίκτες του. 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρακολούθησε δια ζώσης και το διπλό του Παναθηναϊκού AKTOR στο Μονακό. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού είχε και συνάντηση με τον Γιώργο Καραγκούνη στο γήπεδο. Ο πρώην ποδοσφαιριστής βρέθηκε στην ιταλική μεγαλόπολη και παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα της ομάδας της Εργκίν Αταμάν με την Αρμάνι. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποθεώθηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού που βρέθηκε στο Μιλάνο. «Είναι τρελός ο πρόεδρος», φώναξαν οι περίπου 700 φίλοι του τριφυλλιού που ταξίδεψαν μέχρι την Ιταλία. 

Sportal Euroleague Show: Ο Φαλ έκανε «bullying» στη Βιλερμπάν, εκτέλεσε τη Μιλάνο ο Ναν!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!