Το άλμα του Παναθηναϊκού: Είναι εκ των φαβορί για κατάκτηση της Euroleague στις στοιχηματικές - Που βρίσκεται ο Ολυμπιακός

Ουόκαπ, Σλούκας

Το άλμα του Παναθηναϊκού: Είναι εκ των φαβορί για κατάκτηση της Euroleague στις στοιχηματικές - Που βρίσκεται ο Ολυμπιακός

Sportal newsroom 13:15 - 23.12.2023

Οι δύο νίκες της «διαβολοβδομάδας» ανέβασαν βαθμολογικά και ψυχολογικά τον Παναθηναϊκό AKTOR, με τις στοιχηματικές να τον τοποθετούν πλέον ανάμεσα στα φαβορί για τον τίτλο. Σταθερά στην ίδια κουβέντα και ο Ολυμπιακός.

Μια εξαιρετική διαβολοβδομάδα ολοκληρώθηκε για τον Παναθηναϊκό AKTOR, που απέναντι σε Μονακό και Αρμάνι Μιλάνο έδειξε την δυναμική του. Το «τριφύλλι» κατάφερε να φτάσει σε δύο πολύ μεγάλες νίκες, που του δίνουν τη δυνατότητα να κοιτάζει ακόμα πιο ψηλά στη συνέχεια της σεζόν. Ο πήχης άλλωστε βρίσκεται ψηλά, κάτι που φάνηκε και από τις κινήσεις που έγιναν το καλοκαίρι, με τις νίκες σε Μόντε Κάρλο και Μιλάνο να έρχονται να «επιβεβαιώσουν» την μεγάλη επένδυση που έχει γίνει.

Πλέον το τριφύλλι μετράει 9 νίκες και 7 ήττες, με το πέρας 16 αγωνιστικών, ενώ ταυτόχρονα έχει 3 διαδοχικές εκτός έδρας επιτυχίες, κάτι που είχε να συμβεί από το 2019, όταν προπονητής της ομάδας ήταν ο Ρικ Πιτίνο.

Η εικόνα που βγάζει ο Παναθηναϊκός AKTOR, αλλά και ο τρόπος που αγωνίζεται έχουν κάνει ακόμα και τις στοιχηματικές να βλέπουν με... άλλο μάτι την προσπάθεια των «πράσινων». Διότι με το πέρας της τελευταίας «διαβολοβδομάδας» του 2023 η ομάδα του Εργκίν Αταμάν μπήκε στην συζήτηση των φαβορί της διοργάνωσης.

Είναι χαρακτηριστικό πως στην Stoiximan η απόδοση του Παναθηναϊκού για κατάκτηση του τίτλου έπεσε στο 7,50 και είναι η τρίτη μικρότερη μετά την Ρεάλ Μαδρίτης (2,95) και την Μπαρτσελόνα (7).

Στην ίδια κουβέντα βρίσκεται και ο Ολυμπιακός, που με το πέρας 17 αγωνιστικών είναι πέμπτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, με την απόδοσή του να φτάνει στο 11,00 την ώρα που η Μονακό είναι ανάμεσα στους «αιωνίους» με απόδοση 8,50.