Αυτό είναι το συμβόλαιο του Ναν στον Παναθηναϊκό

Κέντρικ Ναν

Αυτό είναι το συμβόλαιο του Ναν στον Παναθηναϊκό

Sportal newsroom 12:43 - 23.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:46 - 23.12.2023

Ο Κέντρικ Ναν κάνει τη διαφορά στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού και τον ανεβάζει επίπεδο, σε μια κίνηση-επένδυση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που κάθε μέρα που περνάει βγάζει όλο και περισσότερο τα χρήματα που δαπανήθηκαν.

Η κίνηση-ματ από πλευράς Παναθηναϊκού AKTOR ήταν η μεταγραφή του Κέντρικ Ναν. Ο Αμερικανός γκαρντ ήρθε να προστεθεί σε μια περιφέρεια γεμάτη ταλέντο, ποιότητα και προσωπικότητα, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ, με θητεία σε Μαϊάμι Χιτ, Λος Άντζελες Λέικερς και Ουάσιγκτον Ουίζαρντς αποκτήθηκε για να δώσει το κάτι παραπάνω δίπλα σε Σλούκα, Γκραντ, Βιλντόζα και Γκριγκόνις στην «πράσινη» περιφέρεια.

Από τις πρώτες μέρες παρουσίας του στο τριφύλλι φρόντισε να δείξει την ποιότητά του και το πόσο επιδραστικός μπορεί να γίνει εντός παρκέ, τόσο στην επίθεση, όπου έχει την ικανότητα να απειλήσει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, όσο και στην άμυνα, που μπορεί με την ενέργειά του να επηρεάσει το παιχνίδι, κάνοντας τη διαφορά.

Η «διαβολοβδομάδα» της Euroleague και τα παιχνίδια απέναντι σε Μονακό και Αρμάνι Μιλάνο έδειξαν την μεγάλη γκάμα στο παιχνίδι του Ναν. Διότι σε πολλές περιπτώσεις πήρε την κατάσταση στα χέρια του, δεν φοβήθηκε να εκτελέσει, ενώ και στην άμυνα ήταν εξίσου αποτελεσματικός. Είχε all-around impact, με την εικόνα του να αφήνει άπαντες ικανοποιημένους.

Με πρώτο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που με κίνηση που θύμισε... Παύλο κατάφερε να πείσει τον Αμερικανό άσο να πει το «ναι» στην πρόταση του Παναθηναϊκού και να τον ντύσει στα πράσινα. Μια κίνηση που έφερε την υπογραφή του ισχυρού άνδρα του «τριφυλλιού», που φρόντισε να κάνει μεγάλη επένδυση για να πείσει τον πρώην NBAer να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για χάρη των 6 φορές πρωταθλητών Ευρώπης.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως το συμβόλαιο του εκρηκτικού γκαρντ φτάνει στα 2 εκατ. ευρώ ως το τέλος της σεζόν, μαζί με τα πριμ, σε μια κίνηση που -εκ του αποτελέσματος- «εκτόξευσε» το παιχνίδι του Παναθηναϊκού, με τον Γιαννακόπουλο να δίνει στον Αταμάν μια λύση από το πάνω ράφι για να οδηγήσει το «τριφύλλι» και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών.