Με κίνηση Παύλου και μυθικό συμβόλαιο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος «τέλειωσε» τη μεταγραφή του Ναν

Δημήτρης και Παύλος Γιαννακόπουλος

i

© Instagram/DPG7000

Με κίνηση Παύλου και μυθικό συμβόλαιο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος «τέλειωσε» τη μεταγραφή του Ναν

Ηλίας Λαλιώτης 14:32 - 31.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:08 - 31.10.2023

Διαβάστε στο Sportal πώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με μια κίνηση που θύμισε στην εποχή του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου ολοκλήρωσε τη μεταγραφή βόμβα του Κέντρικ Ναν, όταν αυτή έδειξε να χαλάει.

Ο Παναθηναϊκός μετά το «δίπλο» στο ΣΕΦ και τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού για την Basket League, «κέρασε» τον κόσμο του κι ένα χορταστικό... γλυκό!

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν τη μεταγραφή-βόμβα του Κέντρικ Ναν, προς πλήρη επιβεβαίωση του Sportal, το οποίο σας είχε αποκαλύψει το θέμα. Μια σπουδαία κίνηση που αλλάζει τα δεδομένα στην EuroLeague και καθιστά την ομάδα του Εργκίν Αταμάν ιδιαίτερα ισχυρή.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού πάντα σε συνεργασία με τον Τούρκου τεχνικό είχε διαγνώσει κάποια κενά στο ρόστερ της ομάδας και το γεγονός ότι κάποιες από τις καλοκαιρινές μεταγραφές δεν είχαν προσφέρει τα αναμενόμενα και έδειξε αποφασιστικότητα να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, ώστε να δημιουργήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις επιστροφής του συλλόγου στην κορυφή.

Έκανε, λοιπόν, τα πάντα για να φέρει στην Ελλάδα τον Νο1 στόχο του Αταμάν και τον καλύτερο διαθέσιμο παίκτη στην αγορά, που δεν ήταν άλλος από τον Κέντρικ Ναν. Μάλιστα, για την ολοκλήρωση της μεγάλης μεταγραφής χρειάστηκε μια κίνηση που θύμισε την εποχή του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Πάντα στο προσκήνιο ο Ναν για τον Παναθηναϊκό - Οι εναλλακτικές και τα δεδομένα για τη θέση «3»
EUROLEAGUE

17:39 - 28.10.2023

Πάντα στο προσκήνιο ο Ναν για τον Παναθηναϊκό - Οι εναλλακτικές και τα δεδομένα για τη θέση «3»

Τα δεδομένα για τους δύο παίκτες που θέλει ο Παναθηναϊκός για να καλύψει τα κενά που θεωρεί πως υπάρχουν στο ρόστερ ο Εργκίν Αταμάν. Τι συμβαίνει με τον Κέντρικ Ναν, ο Κάρλικ Τζόουνς και η καλοκαιρινή επιθυμία για τον Άξελ Μπουτέιγ.

Όταν κάποια στιγμή η υπόθεση φάνηκε να χαλάει, με τον Αμερικανό γκαρντ να δείχνει διάθεση να περιμένει το NBA, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρενέβη και με προσωπικούς χειρισμούς άλλαξε ξανά τα δεδομένα και ολοκλήρωσε τη μεταγραφή.

Πώς έγινε αυτό; Προσφέροντας στον Κέντρικ Ναν, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, το μυθικό ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ περίπου μέχρι το τέλος της σεζόν για να παίζει στον Παναθηναϊκό!

Ποιος είναι ο Κέντρικ Ναν

Ο Ναν έχει βαρύ βιογραφικό στο NBA έχοντας αγωνιστεί σε Μαϊάμι Χιτ, Λος Άντζελες Λέικερς και Ουάσινγκτον Γουίζαρντς. Ο ύψους 1μ.91 γκαρντ, αγωνίστηκε στα κολέγια του Ιλινόις και του Όκλαντ, ενώ αγωνίστηκε και στην G-League με τους Σάντα Κρουζ Γουόριορς πριν κάνει το μεγάλο βήμα για το NBA με τη φανέλα των Χιτ, την οποία φόρεσε για μία διετία (2019-21).

Τα επόμενα δύο χρόνια τον βρήκαν να αγωνίζεται στους Λέικερς και την περασμένη αγωνιστική περίοδο μοίρασε τη σεζόν σε Λος Άντζελες και Ουάσινγκτον, μετρώντας συνολικά 7.5 πόντους, 1.6 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ κατά μέσο όρο. Διακρίνεται για την ευχέρειά του στο σκοράρισμα, ενώ με το Μαϊάμι πραγματοποίησε τις πιο παραγωγικές του χρονιές, σημειώνοντας 15.3 πόντους τη σεζόν 2019-20 και 14.6 την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Τα στοιχεία του Κέντρικ Ναν

Ο Κέντρικ Ναν είναι ένας «εκρηκτικός» γκαρντ, με τρομερό πρώτο βήμα που κάνει δύσκολη την προσπάθεια των αντιπάλων του να τον αντιμετωπίσουν στην άμυνα. Είναι εξαιρετικά ταχύς τόσο σωματικά όσο και στη λήψη αποφάσεων, ενώ διαθέτει σπάνια αθλητικότητα για γκαρντ, χαρίζοντας πολλά highlights στην παρουσία του στο ΝΒΑ. Έχει, επίσης, τη δυνατότητα να καλύψει με την ίδια ευκολία και τις δύο θέσεις των γκαρντ.