Λαλιώτης για τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού: «Μέχρι την Τρίτη θα έχουμε εξελίξεις»

Εργκίν Αταμάν

i

© Intime

Λαλιώτης για τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού: «Μέχρι την Τρίτη θα έχουμε εξελίξεις»

Sportal newsroom 00:03 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 00:42 - 30.10.2023

Υπόθεση λίγων ωρών είναι η μεταγραφή στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Ηλία Λαλιώτη.

Σε μεταγραφικό... πυρετό βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν αναζητεί παίκτη στη θέση τρία αλλά και του γκαρντ προκειμένου να βοηθηθεί ο Κώστας Σλούκας. Είναι, άλλωστε, κάτι που είχε πει και ο Τούρκος προπονητής μετά το τέλος του αγώνα του τριφυλλιού με την Μπασκόνια για την πέμπτη αγωνιστική της Euroleague.

Ο Ηλίας Λαλιώτης αποκάλυψε στην εκπομπή «Sportal Sunday Live» ότι η μεταγραφή είναι υπόθεση λίγων ωρών για τον Παναθηναϊκό. Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού σημείωσε ότι πολύ σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα. Ο ίδιος, μάλιστα, τόνισε ότι μέχρι την Τρίτη θα γνωρίζουμε περισσότερα σχετικά με τα μεταγραφικά Παναθηναϊκού.

Ο Ηλίας Λαλίωτης σημείωσε ότι ο Κέντρικ Ναν είναι εκ των βασικών στόχων του Παναθηναϊκού. Το τριφύλλι είναι σε επαφές μαζί του ενώ το εμπόδιο στη συγκεκριμένη περίπτωση αλλά και σε άλλες υποθέσεις παικτών που δεν έχουν βρει συμβόλαιο στο NBA είναι βρίσκονται στο... ακουστικό τους περιμένοντας κάποια ομάδα που θα ψαχτεί έστω και την τελευταία στιγμή προκειμένου να αποδείξουν την αξία τους.

Αταμάν: «Πάμε για δύο μεταγραφές, χρειαζόμαστε ένα 3αρι κι έναν χειριστή να βοηθάει τον Σλούκα»

Ο Παναθηναϊκός σημείωσε τη 2η νίκη του στη φετινή Euroleague αφού επικράτησε της Μπασκόνια και ο Εργκίν Αταμάν μετά τον αγώνα αναφέρθηκε στις μεταγραφές που πρέπει να γίνουν.

«Ο Χουάντσο πρέπει να καταλάβει τον ρόλο του στο «4». Δυστυχώς ο Παπαπέτρου και η εγχείρησή του ήταν έκπληξη για εμάς. Πέρσι έπαιξε όλα τα ματς και έπαιξε στο Παγκόσμιο. Αποφάσισε να κάνει την εγχείρηση. Είμαι εκνευρισμένος με αυτήν την κατάσταση. Χρειαζόμαστε δύο παίκτες, ψάχνουμε την αγορά, χρειαζόμαστε ένα «3» και έναν ακόμα χειριστή να βοηθήσει τον Σλούκα. Ίσως να χρειαζόμασταν μόνο έναν, αλλά μετά την κατάσταση του Παπαπέτρου θέλουμε δύο. Δεν μπορώ να παίξω με τον Χουάντσο στο «3», πρέπει πρώτα να καταλάβει τον ρόλο του. Ο Πρόεδρος θέλει να μας βοηθήσει, ταυτίζεται και ψάχνουμε, δεν είναι εύκολο», σημείωσε ο Εργκίν Αταμάν μετά το ματς με την Μπασκόνια.