Χωρίς Μαντζούκα ο Παναθηναϊκός εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Χωρίς Μαντζούκα ο Παναθηναϊκός εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ηλίας Λαλιώτης 18:07 - 29.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:17 - 29.10.2023

Ο Λευτέρης Μαντζούκας δεν προπονήθηκε ούτε την Κυριακή (29/10) λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Με μία απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, για την 4η αγωνιστική της Basket League (30/10, 20:15).

Ο Εργκίν Αταμάν έχει να διαχειριστεί ένα σημαντικό πρόβλημα, καθώς εκτός της σημερινής προπόνησης έμεινε ο Λευτέρης Μαντζούκας. Ο νεαρός φόργουορντ ταλαιπωρείται ακόμα από ίωση, η οποία τον άφησε εκτός και στο τελευταίο παιχνίδι του «τριφυλλιού» με τη Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ. 

Η παρουσία του στο ντέρμπι του ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό είναι εξαιρετικά αμφίβολη μιας και έχει χάσει σημαντικό αριθμό προπονήσεων και δύσκολα θα είναι σε ετοιμότητα για ένα τόσο σημαντικό και απαιτητικό παιχνίδι.

Εκτός για τον Παναθηναϊκό είναι φυσικά και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας του μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο γόνατο.