Χωρίς Σίκμα και ΜακΚίσικ στο ντέρμπι ο Ολυμπιακός

Λουκ Σίκμα

i

© Intime

Χωρίς Σίκμα και ΜακΚίσικ στο ντέρμπι ο Ολυμπιακός

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:49 - 29.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:26 - 29.10.2023

Ο Λουκ Σίκμα και ο Σακίλ ΜαΚίσικ θα απουσιάσουν από το ντέρμπι του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό (30/10, 20:15).

Ο Λουκ Σίκμα και ο Σακίλ ΜακΚίσικ δεν θα μπορέσουν να ενισχύσουν τον Ολυμπιακό απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Basket League (30/10, 20:15). 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά και την τελευταία προπόνηση πριν το ντέρμπι, αυτή της Κυριακής, είναι πλέον οριστικό πως δεν θα έχεις τους δύο Αμερικανούς στην διάθεσή του, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να βρει τρόπο να καλύψει το κενό τους στις θέσεις των φόργουορντ. 

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ αναμένεται πίσω εντός περίπου 2 εβδομάδων, ενώ ο Λουκ Σίκμα δεν έχει ξεπεράσει την τενοντίτιδα που τον άφησε εκτός από τα ματς με Παρτίζαν, Κολοσσό και Έφες

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η θέση «4», για ακόμα μια φορά, θα καλυφθεί από τους Άλεκ Πίτερς και Κώστα Παπανικολάου, ενώ στο «3» θα αγωνιστεί ο «Παπ» μαζί με τον Ίγκι Μπραζντέικις

Χωρίς Μαντζούκα ο Παναθηναϊκός εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:07 - 29.10.2023

Χωρίς Μαντζούκα ο Παναθηναϊκός εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Λευτέρης Μαντζούκας δεν προπονήθηκε ούτε την Κυριακή (29/10) λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός βέβαια, έτσι κι αλλιώς, θα ήταν αναγκασμένος να αφήσει δύο ξένους εκτός, με την κατάσταση των ΜακΚίσικ και Σίκμα να κάνει πιο... εύκολη την ζωή του Γιώργου Μπαρτζώκα, τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με την επιλογή των ξένων για το παιχνίδι.