Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Κατάμεστο το ΣΕΦ, ανακοίνωσαν sold out οι Πειραιώτες!

Οπαδοί στο ΣΕΦ

i

© Intime

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Κατάμεστο το ΣΕΦ, ανακοίνωσαν sold out οι Πειραιώτες!

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:33 - 27.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:04 - 27.10.2023

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό (30/10, 20:15) σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ, καθώς, όπως ανακοίνωσαν οι Ερυθρόλευκοι, τα εισιτήρια για το ματς εξαντλήθηκαν, με το ντέρμπι να είναι Sold Out!

Κατάμεστο θα είναι το ΣΕΦ στο μεγάλο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό

Οι φίλοι του Ολυμπιακού, μόλις μέσα σε μία μέρα, εξαφάνισαν τα εισιτήρια, με το παιχνίδι να είναι Sold Out και το ΣΕΦ να αναμένεται... καμίνι! 

Όπως σας αποκάλυψε το Sportal μέσα από το Sportal Euroleague Show, το σύστημα των εισιτηρίων είχε πέσει την Πέμπτη, με τον κόσμο να μπαίνει κατά χιλιάδες προκειμένου να εξασφαλίσουν το «μαγικό χαρτάκι» για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν στο ΟΑΚΑ

Αυτό είναι το τρίτο Sold Out του Ολυμπιακού την φετινή σεζόν, μετά από αυτά απέναντι στην Μπαρτσελόνα και την Έφες, με τον κόσμο της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα να δείχνει έμπρακτα την στήριξή του από τα πρώτα κιόλας παιχνίδια της σεζόν! 

Αναλυτικά το ποστ του Ολυμπιακού: 

Back to Back Sold Out!

Όπως στην αναμέτρηση με την Εφές, έτσι και στον αγώνα της Δευτέρας (30/10, 20:15) με τον Παναθηναϊκό, τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν!

Σας ευχαριστούμε θερμά για την αδιάκοπη στήριξή σας!

Το Sportal Euroleague Show, με όλο το ρεπορτάζ από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπασκόνια και το τρίτο ημίχρονό της