Μαζική στήριξη στον Ολυμπιακό από τους οπαδούς της... Φενέρ

Οι παίκτες του Ολυμπιακού και ο Τερίμ

i

© Intime

Μαζική στήριξη στον Ολυμπιακό από τους οπαδούς της... Φενέρ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:21 - 26.12.2023 / Ανανεώθηκε: 16:27 - 26.12.2023

Σε οπαδούς του Ολυμπιακού έχει μετατρέψει αυτούς της Φενέρμπαχτσε ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ, μετά τη συμφωνία με το «τριφύλλι».

Σαν... βόμβα έσκασε η είδηση της αποχώρησης του Ιβαν Γιοβάνοβιτς από τον Παναθηναϊκό και της αντικατάστασής του από τον Φατίχ Τερίμ. Το «τριφύλλι» άλλαξε σελίδα και πλέον θα προσπαθήσει να συνεχίσει την πορεία που διαγράφει, έχοντας τον 70χρονο στο τιμόνι του. 

Βέβαια, αυτή η συμφωνία ευνόησε τον Ολυμπιακό, ο οποίος μεγάλωσε το φαν κλαμπ του στη γειτονική χώρα. Εξηγούμαστε! Το γεγονός πως τόσο το μπασκετικό τμήμα, με τον Εργκίν Αταμάν, όσο και το ποδοσφαιρικό θα έχουν δύο σύμβολα της Γαλατασαράι στον πάγκο τους, δεν άρεσε και πολύ στους φίλους της Φενέρμπαχτσε.

Τις τελευταίες ώρες, λοιπόν, οι λέξεις «Ολυμπιακός» και «Τερίμ» τρεντάρουν στο Twitter, με τους φίλους των «καναρινιών» να δηλώνουν πλέον υποστηρικτές της ομάδας από τον Πειραιά. Μάλιστα, ο νέος τεχνικός των «πράσινων» αποτελεί, το νούμερο ένα θέμα στην Τουρκία, ενώ τη δεκάδα συμπληρώνουν οι «ερυθρόλευκοι« αλλά και η Γαλατασαράι.

Θυμίζουμε πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος βρισκόταν εδώ και μέρες σε συζητήσεις με τον προπονητή. Τις τελευταίες ώρες, λοιπόν, έφτασε σε οριστική συμφωνία μαζί του για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Παράλληλα, ενημέρωσε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ότι δε θα συνεχίσει στον σύλλογο και κάπως έτσι μετά από 2,5 χρόνια λύθηκε το συμβόλαιο του Σέρβου προπονητή.