Σε κανένα χριστουγεννιάτικο βίντεο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν ήταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς (vids)
i

© Intime

Σε κανένα χριστουγεννιάτικο βίντεο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν ήταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς (vids)

Sportal newsroom 15:46 - 26.12.2023 / Ανανεώθηκε: 16:23 - 26.12.2023

Η απουσία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τα βίντεο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα Χριστούγεννα.

Στην Τουρκία ξεκίνησε ως φημολογία, αλλά όπου υπάρχει καπνός - λένε - υπάρχει και φωτιά. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά από 2,5 χρόνια.

Το συμβόλαιο του Σέρβου προπονητή, που έληγε το 2024, λύθηκε από τη διοίκηση του τριφυλλιού. Ο Φατίχ Τερίμ θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας και αναμένεται να αφιχθεί στην Αθήνα εντός των επόμενων ωρών προκειμένου να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα.

Όπως, φαίνεται, το «γυαλί» με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε ραγίσει εδώ και καιρό. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Σέρβος προπονητής δεν βρισκόταν σε κάποιο από τα χριστουγεννιάτικα βίντεο της «πράσινης» ΠΑΕ για τις γιορτές.

Στη σχετική φωτογράφηση, που έκανε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, ο Σέρβος προπονητής απουσίαζε.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανέλαβε τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2021. Οδήγησε το τριφύλλι στην κατάκτηση του Κυπέλλου το 2022 και την επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Τη σεζόν 2022-2023, με τον Σέρβο στον πάγκο, ο Παναθηναϊκός κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και αγωνίστηκε στα προκριματικά του Champions League. Συνολικά, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καθοδήγησε τον Παναθηναϊκό σε 113 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 65 νίκες, 22 ισοπαλίες και 26 ήττες.